Objavljeno: 30.4.2019 | Avtor: Jure Forstnerič | Monitor Maj 2019

Najboljše na iPhonu

Nextcloud Odlična odprtokodna alternativa za Dropbox in podobne storitve. Nextcloud namestimo na lastni strežnik, na voljo je seveda tudi aplikacija za iOS.

OpenVPN Connect Uradna aplikacija enega največjih ponudnikov omrežij VPN, ki ga lahko vzpostavimo tudi na marsikaterem usmerjevalniku za dostop do domače mreže.

Doodle Ena najboljših spletnih strani za organizacijo skupnih aktivnosti ponuja tudi preprosto aplikacijo za telefone.

Eventbrite Eventbrite na enem mestu ponuja ogromen izbor raznovrstnih dogodkov tako doma kot po svetu, denimo za iskanje zanimivega dogajanja na dopustu.

Moji odpadki Uradna aplikacija ljubljanske Snage. Med drugim omogoča tudi enostaven pregled nad urnikom odvoza različnih odpadkov.

Picnic – Weather Genie Photo Enostavna fotografska aplikacija, ki ponuja odlične barvne filtre, s katerimi simuliramo različne vremenske pojave, denimo sončni zahod.

AirBrush – Photo Editor Odličen in zmogljiv AirBrush je namenjen predvsem izboljšanju portretov – da, tudi selfijev.

Graava – Auto Video Editor Snemanje videa je zabavno opravilo, manj zabavno pa je urejanje posnetkov – tu nam na pomoč priskoči Graava, ki to opravi namesto nas.

App in the Air Odlična aplikacija za vse, ki se nameravajo odpraviti na pot. Združuje najpomembnejše podatke potovanja, tudi podatke o naših letalskih povezavah.

Curious – The Game of Learning Curious je aplikacija, s katero se lahko ob video predstavitvah vsak dan naučimo kaj novega.

Bumble – Meet New People Nova aplikacija, namenjena spoznavanju ljudi, tako za zmenke kot za druženje in poslovno ter strokovno povezovanje.

Runtastic Road Bike Runtastic je dobro poznano ime v svetu športnih aplikacij. Ta je namenjena cestnim kolesarjem, ponuja tudi možnost povezovanja s prijatelji.

Plant Nanny Prikupna in izredno enostavna aplikacija, ki nas prek rožice opominja, da čez dan spijemo dovolj vode.

Pocket Formula 2019 Pred časom smo omenili uradno aplikacijo serije Formula 1, ta neuradna pa na izredno pregleden način ponudi najpomembnejše informacije nove sezone.

Monoposto Nekoliko zahtevnejša dirkalna simulacija za iOS, med drugim podpira tudi igralne ploščke MFi.

Fling Fighters Arkadna igra, v kateri v nasprotnika mečemo svoje orožje, hkrati pa se s skakanjem izogibamo njegovim napadom.

Spaceteam Hektična igra za več igralcev, kjer dobi vsak navodila, namenjena drugemu – ključna je torej hitra komunikacija.

Pocket Racing: Speed and Drift Enostavna, a nalezljiva igra dirkanja, ki jo odigramo z le enim prstom – avtomobil sam zavija, mi skrbimo le za pospeševanje in zaviranje.

Chicken Scream V igri Chicken Scream moramo svojega piščančka spraviti čez različne stopnje, upravljamo pa ga s svojim glasom.

Hardway – Endless Road Builder Igra, v kateri moramo s hitrim, a natančnim postavljanjem cest svoj avtomobil spraviti čim dlje.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji