Objavljeno: 27.11.2018 | Avtor: Jure Forstnerič | Monitor December 2018

Najboljše na iPhonu

Microsoft Planner Microsoft se vsekakor spozna na poslovne aplikacije, ta je namenjena lažji organizaciji dela s poudarkom na sodelovanju.

GO4Jobs Aplikacija slovenskega podjetja GO4 Jobs d.o.o., z njo se lahko iskanja zaposlitve lotimo kar prek telefona.

join.me Nadvse enostavna aplikacija za skupinske pogovore oziroma sestanke, vgrajena je tudi funkcija deljenja in prikaza dokumentov.

WIREX Wirex je denarnica za hrambo Bitcoina in drugih kripto valut, vpeljujejo pa tudi plačevanje povsod, kjer lahko plačujemo z brezstičnimi plačilnimi karticami.

Resistor Code Calculator Vsem, ki se navdušujejo nad domačo elektroniko, aplikacija omogoča enostavno preverjanje upornosti določenega upora.

TeamViewer QuickSupport iOS je pred časom dobil možnost, da delimo zaslon z drugimi, in to s pridom izkorišča Teamviewerjeva aplikacija za pomoč na daljavo.

Spending Tracker Zmogljiv program za spremljanje naših financ, omogoča tudi dodajanje ponavljajočih se stroškov in naročnin.

The Economist Classic (EU) Aplikacija enega boljših tednikov, v njej imamo dostop do nekaj brezplačnih člankov vsak teden, seveda pa si lahko omislimo tudi digitalno naročnino.

Hopscotch Prijetna aplikacija, namenjena otrokom, ki jih zanima programiranje, v njej si lahko ob pomoči video predstavitev in primerov sprogramirajo lastno igro.

Panels – Custom UI Builder Odlična aplikacija, v kateri si lahko sestavimo lasten vmesnik za nadzor programov v računalniku – namenjena je predvsem dodatnemu nadzoru pri igrah.

Apollo for Reddit Pregledna aplikacija za lažje in učinkovitejše spremljanje spletišča in družabnega omrežja Reddit.

Enlight Pixaloop Presenetljiva fotografska aplikacija, ki nam v določene dele fotografije vnese gibanje, denimo prelet oblakov.

RNI Films Aplikacija za navdušence nad klasično, analogno fotografijo, s poudarkom na filtrih in drugih učinkih, znanih z analognih fotoaparatov.

infltr Še ena fotografska aplikacija, k nam prinese predvsem izredno širok nabor zabavnih filtrov, lahko si ustvarjamo tudi svoje.

Runtastic Running App Aplikacija za zahtevne tekače, v njej si lahko zapisujemo vse parametre našega teka in se primerjamo oziroma tekmujemo z drugimi uporabniki.

SHINE – Journey of Light Prijetna igra z res čudovito grafiko je počasna, skoraj pomirjujoča igra s poudarkom na zgodbi in odkrivanju.

Slydris 2 Novodobni klon tetrisa, seveda s svojimi domislicami in dodatki, ponuja tudi odlično grafiko in zvočno podlago.

Questland: Turn Based RPG Klasična potezna igra tipa FRP, v njej si ustvarimo lik in se odpravimo v boj s pošastmi in drugimi igralci.

Words of Wonders Besedne igre imajo svoj krog privržencev, ena izmed zanimivejših zadnje čase je Words of Wonders.

PUBG Mobile Ena izmed najbolj priljubljenih iger zadnjega leta ali dveh, Player Unknown's Battlegrounds (bolj znana kot »PUBG«), je na voljo tudi za iOS.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji