Objavljeno: 30.4.2019 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Maj 2019

Najboljše na Androidu

Signal Strength Programski pripomoček Signal Strength je namenjen uporabnikom, ki veliko časa preživijo na območju šibkega internetnega in brezžičnega signala.

Unnotification Če ob poplavi opozoril na zaslonu večkrat izbrišemo napačnega, nam ga Unnotification pomaga priklicati nazaj.

Calendar Notify Koledar na zaklenjenem zaslonu, med opozorili in v obliki lebdečega pripomočka Calendar Notify se v novi različici prilagaja posameznikovim željam.

Spark Spark je ime odjemalcu elektronske pošte naslednje generacije, ki se po uspehu na jabolčnih napravah končno predstavlja tudi v svetu Androida.

DEMON Live Wallpaper Živa animirana ozadja zahtevajo precej energije in negativno vplivajo na zmogljivost baterije. Če se z davkom strinjamo, preverimo zadnjo ponudbo s področja DEMON.

Notenger Notenger je preprost seznam opravil z genialnim uporabniškim vmesnikom, ki olajša sledenje vsakodnevnim nalogam.

Firefox Send  Mozilla predstavlja aplikacijo Firefox Send, ki se ukvarja s pošiljanjem (večjih) datotek iz ene naprave v druge.

Clockify Time Tracker Clockify je upravitelj delovnega časa, ki aktivnosti beleži na vseh večjih platformah in podatke brezšivno sinhronizira.

Microsoft Dynamics 365 Project Timesheet Naročniki Microsoftove storitve Dynamics 365 z aplikacijo Project Timesheet poskrbijo za načrtovanje in izdelavo urnikov pri izvajanju najrazličnejših projektov.

Endel Endel je zanimiva aplikacija, ki obljublja, da z zvočno terapijo dvigne učinkovitost in poveča osredotočenost pri delu.

Rise Program Rise je odločen, da spremeni naše spalne navade. Kakovosten počitek zagotavlja s štirimi pristopi in številnimi nasveti za sproščanje pred spanjem.

Omnia Music Player Omnia Music Player je najnovejši glasbeni predvajalnik z zmogljivim zvočnim izenačevalnikom in s podporo številnim zapisom zvoka.

HalftonePix Foto filtri so priljubljena metoda preoblikovanja lastnih slikovnih izdelkov, med njimi je novinec HalftonePix, ki fotografijam doda učinek tiska oziroma graviranja.

Scribbl Urejevalnik fotografij Scribbl se osredotoča na dodajanje posebnih animiranih učinkov, ki poživijo sleherno domačo sliko.

Photo Editor Pro Kljub imenu Photo Editor Pro ni klasičen urejevalnik fotografij, temveč je prej pripomoček za izdelovanje slikovnih kolažev.

Insta Story Insta Story je namenjen uporabnikom družabnega omrežja Instagram, ki želijo poživiti objavljene zgodbe Instagram Stories.

OCO OCO je privlačna igra z znano igralno mehaniko, kjer igralec v lovu za zlatimi kovanci premaguje geometrijske ovire različnih težavnosti.

Skylanders Ring of Heroes Priljubljena igričarska serija Skylanders se na mobilnem področju predstavlja z zanimivim naslovom igranja vlog.

Ninja Dude vs Zombies 2 Če nas neumno ime ne odvrne od igranja, bomo nagrajeni s spodobno akcijsko igro, ki ji ne manjka miselnih oreščkov.

Fast like a Fox Zahtevna igra z inovativno igralno mehaniko Fast like a Fox za nadzor lisice pri pobiranju kovancev uporablja v telefon vgrajena tipala.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji