Objavljeno: 24.12.2018 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Januar 2019

Najboljše na Androidu

Bridge - Aplikacija Bridge je most med vsemi napravami z Androidom, kar jih imamo, in poskrbi, da bo sporočilo, dostavljeno na telefon, hkrati priletelo tudi na tablico.

All-In-One Toolbox - Ker Android občasno potrebuje zdravnika, je zbirka orodij, ki upravljajo aplikacije, čistijo pomnilnik in varčujejo s prostorom, vedno dobrodošla.

Cloze - Cloze je univerzalni, sproti učljiv programski imenik, ki združuje stike s telefona, družabnih omrežij in elektronske pošte.

Go to Sleep - Odprtokodna aplikacija Go to Sleep že z imenom nakazuje, komu je namenjena. Najbolj veseli je bodo uporabniki, ki redno pozabijo na čas za spanje.

Mimo - Mimo je ožje usmerjeni učni pripomoček, ki se loteva predvsem tém z računalniškega področja.

Drops -  Najboljša aplikacija leta 2018 po Googlovem izboru nas nauči 31 tujih jezikov, med drugim tudi japonščine, kitajščine in islandščine.

Learn Spanish with Lirica - Aplikacija Lirica je namenjena učenju španščine. Drugi najbolj razširjeni jezik poučuje ob pomoči latinske glasbe.

SLOWLY - SLOWLY je programski izdelek, ki tako dobro simulira klasično dopisovanje, da se z oddaljenostjo prejemnika podaljša celo čas dostave sicer digitalnega sporočila.

10 % Happier - Programski pripomoček, ki obljublja deset odstotkov srečnejše počutje, je plod priljubljenega avtorja Dana Harrisa in drugih priznanih učiteljev meditacije.

Keep – Nagrajena aplikacija Keep pri izvajanju telovadbe doma nadomesti osebnega trenerja brez potrebe po dodatni opremi.

Snow Tracker - Z oglasi podprta brezplačna aplikacija Snow Tracker smučarju sledi pri slehernem spustu in meri hitrost, razdaljo, nadmorsko višino in še kaj bi se našlo.

Canva - Canva je preprosto in hkrati zabavno izdelovanje grafičnih izdelkov za šolo, delo ali prosti čas.

Opera News – Razvijalci priljubljenega spletnega brskalnika iz Norveške se tokrat predstavljajo z novičarsko aplikacijo skupnega imena, ki poskrbi za informiranost uporabnika z aktualnimi dogodki.

easyUp –  EasyUp je orodje za izvedbo asinhronih sestankov, kjer udeleženci vnaprej posnamejo kratko sporočilo, ki si ga drugi ogledajo, ko najdejo čas za to.

Zoetic – Zoetic je priročen program, ki z izbranih fotografij s skupno točko preprosto ustvari zanimive video posnetke profesionalnega videza.

Neverthink - Zbirka video posnetkov Neverthink je razdeljena v več kot štirideset kategorij, ki jih nenehno osvežuje človeška pamet.

Assassin's Creed Rebellion - Igričarska saga o profesionalnih ubijalcih iz preteklosti je na telefonih dobila novo nadaljevanje, ki mu kot navadno ne manjka akcije in razpoloženja.

Fumble Fang - Fumble Fang je simpatična igra po znanem receptu, v kateri igramo vlogo netopirja, ki ne zna leteti.

Sweet Racer –  Sweet Racer je igra, ki je po igralnosti najbolj podobna naslovu Tiny Wings, a brez vnaprej narisane podlage za drsenje.

Basket Wall – Ob navdušenju nad našimi košarkarskimi asi v ligi NBA si ne moremo kaj, da ne bi tudi sami zaigrali košarke. Pa četudi zgolj na telefonu.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji