Objavljeno: 27.11.2018 | Avtor: Boris Šavc | Monitor December 2018

Najboljše na Androidu

Migrate – custom ROM migration tool (Unreleased) Uporabnikom, ki na telefonu večkrat menjajo različice operacijskega sistema Android s prilagojenimi ROMi, lajša življenje program Migrate.

BestCrypt Explorer Digitalni trezor BestCrypt Explorer vse občutljive datoteke shrani na posebno mesto in jih zaščiti z močnim šifriranjem.

1.1.1.1: Faster & Safer Internet Uradna aplikacija ameriškega ponudnika zasebnih omrežnih storitev Cloudflare s povezavo na imenski strežnik 1.1.1.1 poskrbi tako za zaščito podatkov kot za hitrost brskanja po spletu.

AutoWeb (Unreleased) Razvijalec odličnega programa za avtomatizacijo opravil Tasker predstavlja dopolnilni pripomoček za povezavo z aplikacijskimi programskimi vmesniki API.

AirForShare – Virtual Desktop for your Wi-Fi AirForShare je zanimiv programski pripomoček, ki omogoča preprosto deljenje besedila med napravami v istem brezžičnem omrežju.

Feedly Classic Odličen zbiralnik novic Feedly je splavil aplikacijo, ki je namenjena nostalgikom z željo po klasičnem uporabniškem vmesniku.

SwiftTask – Your smart todo list SwiftTask je pameten seznam opravil, ki lajša vnos z uporabo simbolov: # uporabimo za dodajanje kategorije, * za datum, @ za vnos lokacije.

Three.do — the quickest reminders/tasks/to-do Samooklicana najhitrejša aplikacija za ustvarjanje opomnikov in opravil omogoča hiter vnos zgolj s tremi dotiki zaslona.

Meme stickers Zbirka nalepk Meme Stickers je namenjena uporabnikom programa za neposredno sporočanje Whatsapp, ki želijo brezplačno popestriti svoje pogovore.

Personal stickers for WhatsApp Če z zbirko nalepk za Whatsapp Meme Stickers nismo zadovoljni, si z aplikacijo Personal stickers for WhatsApp ustvarimo svoje.

Crabhands: new music releases & festival lineups Ljubitelji glasbe bomo s programom Crabhands lažje sledili najljubšim izvajalcem in ne bomo nikoli več zamudili njihovega koncerta v bližini.

Heritage Scanner - Your Ethnicity & Family Origins Brezplačna aplikacija Heritage Scanner z izbrane ali posnete fotografije razbere poreklo in geografsko zgodovino človeka pred objektivom.

My Board Game Collection (Unreleased) Ljubiteljem namiznih iger z bogato zbirko fizičnih izvodov je namenjen digitalni seznam My Board Game Collection.

Blizzard Esports E-šport je vedno bolj priljubljen, e-športniki pa so bogate in slavne osebnosti. Dogajanju na sceni iger podjetja Blizzard sledimo z aplikacijo Blizzard Esports.

PlayJ (beta) PlayJ je družabno omrežje japonskega podjetja Sony, namenjeno predvsem igranju iger s prijatelji.

Switch List – Nintendo Switch Games eShop Database Igralna konzola Nintendo Switch je uspešnica in je zanjo iz dneva v dan na voljo več iger. Najlažje jim sledimo z aplikacijo Switch List.

Flipflop Solitaire

Flipflop Solitaire znano igro s kartami združi z lastnimi pravili, navdušujočim videzom, glasbo in zvoki ter ustvari zelo užitno zmes, ki nas bo v prostem času dobesedno okupirala.

Badland Brawl Se spominjate uspešnice Badland? Svet iz odlične igre se vrača v spletni pretepaški igri Badland Brawl, ki si s predhodnico razen videza ne deli dosti.

Hungry Dragon Priljubljena igra z Applovih naprav prinese v Googlov svet lačnega zmaja, ki ga moramo nahraniti.

Running Labyrinth Running Labyrinth predstavlja zabavo v obliki vodenja krogle s premikanjem telefona po zapletenih labirintov, posejanih z izboljšavami in škodljivimi snovmi.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji