Teme - fortnite

 • Novi Monitor - nalezljivi Fortnite

  Izšel je novi Monitor! Naslovna tema tokratne številke je izredno priljubljena igra Fortnite in z njo povezano vprašanje, ali igre povzročajo odvisnost in kako novodobni splet vpliva na našo pozornost.

  Objavljeno: 26.11.2019 06:14več
 • Čudežni Fortnite

  Če igrate, spremljate ali vsaj poznate nekoga, ki ga Fortnite zanima, verjetno veste, da se je pred kratkim končala 10. sezona te fantastično popularne igre. Konec je bil res konec, saj je igra preprosto izginila in prikazovala animacijo črne luknje.

  Objavljeno: 29.10.2019 | Kategorija: Mnenjaveč
 • Fortnite se vrača z novo sezono!

  V nedeljo se je v izredno priljubljeni igri Fortnite zgodil težko pričakovani končni dogodek desete sezone, prišla je črna luknja ki je požrla vse - igre se enostavno ni dalo igrati. Po dveh dneh čakanja, je igra nazaj z malim morjem novosti.

  Objavljeno: 15.10.2019 15:53več
 • Če morda niste vedeli – igre Fortnite ni več. Od sinoči.

  Včeraj se je v igri Fortnite zgodil težko pričakovani končni dogodek desete sezone, ki so ga resni igralci pričakovali že nekaj tednov. Dogodek je bil že vnaprej napovedan pod imenom The End in točno to se je tudi zgodilo.

  Objavljeno: 14.10.2019 13:00več
 • Epic Games na sodišču, ker igra Fortnite nalašč povzroča odvisnost

  Starši dveh otrok (10 in 15 let) v Quebecu, Kanada, so preko odvetniške družbe sprožili sodni postopek, ki naj bi dokazal, da je ameriško podjetje Epic Games igro Fortnite nalašč naredilo tako, da povzroča odvisnost med otroki.

  Objavljeno: 8.10.2019 12:00več
ph