Objavljeno: 15.12.2002

Nove spletne dveri podjetja Sybase

Podjetje Sybase ponuja novo različico spletnih dveri Sybase Enterprise Portal 5.0, za katero je značilna preprostost uporabe, zmožnost hitre vpeljave v operativno delovanje in razmeroma nizka cena. Uspešnost podjetja Sybase na področju izdelave spletnih dveri potrjuje svetovalna hiša Gartner, ki je že drugo leto zapored uvrstila Sybase med vodilne ponudnike tehnologije na področju izdelkov za spletne dveri.

V podjetju Sybase so se odločili izdelati več različic spletnih dveri, ki bi bile bolj prilagojene različnim vrstam uporabnikov. S tem podjetja zmanjšajo stroške za vpeljavo dveri, saj dobijo že osnovno ogrodje, prilagojeno njihovim potrebam. Zaradi učinkovitejšega upravljanja in nadziranja delovanja dveri pa se v podjetjih znižajo stroški vzdrževanja.

Spletne dveri Sybase EP 5.0 nudijo možnost preposte izdelave, objave in vzdrževanja sestavnih delov dveri v grafičnem okolju. Novost je možnost, da uporabniki sami shranijo vsebino poljubnih spletnih strani. Mnogo gradnikov, ki zagotavljajo varnost dveri je že vgrajenih v izdelek. Spletne dveri podpirajo številne zbirke podatkov in spletne strežnike, med drugimi svojega Sybase EAServer, pa tudi BEA WebLogic in IBM Websphere.

http://www.sybase.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji