Teme - Lenovo

 • Nov prepogljivi telefon – Motorola RAZR

  Telefonski del Motorole, ki je podružnica podjetja Lenovo, je novinarjem poslal vabilo na dogodek v Los Angelesu, kjer bo predvidoma predstavljen prepogljivi telefon RAZR. Dogodek se bo odvil 13. novembra.

  Objavljeno: 18.10.2019 13:00več
 • Predstavljeni prihajajoči prenosniki ThinkPad in ThinkBook

  Lenovo je na domači novinarski konferenci predstavil nekaj prihajajočih prenosnikov, zraven pa so se dotaknili tudi poslovnih rezultatov.

  Objavljeno: 6.6.2019 14:00več
 • Lenovo z odličnimi poslovnimi rezultati

  Podjetje Lenovo je objavilo poslovne rezultate za zadnje četrtletje - oddelek za osebne računalnike in pametne naprave je zabeležil zelo dobre prihodke.

  Objavljeno: 23.5.2019 10:30več
 • Lenovo ukradel ljubiteljev video posnetek

  Lenovo je z ukradenim video posnetkom uporabnika spletišča YouTube predstavil upogljiv telefon Motorola RAZR.

  Objavljeno: 18.5.2019 10:00več
 • Lenovo predstavil prenosnik z upogljivim zaslonom

  Lenovo je razkril svojo vizijo prenosnika prihodnosti, ThinkPad X1 z upogljivim zaslonom.

  Objavljeno: 16.5.2019 10:00več
 • Lenovo Z6 Pro s štirimi kamerami

  Lenovo je predstavil svoj najzmogljivejši telefon doslej – model Z6 Pro. Gre za telefon najvišjega zmogljivostnega razreda, ki pa bo z bolj zvenečimi imeni tekmoval predvsem na podlagi solidne cene.

  Objavljeno: 23.4.2019 13:00več
 • Lenovo temeljito prenavlja svoje družine prenosnikov

  Podjetje Lenovo je na konferenci MWC predstavila številne nove modele prenosnikov, katerih predhodniki so nadvse priljubljeni tudi v naših krajih. Proizvajalec želi v novi generaciji predvsem poudariti nove pametne funkcije na osnovi algoritmov strojnega učenja, kar je najbrž nova smernica razvoja pri prenosnikih v celotni industriji.

  Objavljeno: 5.3.2019 01:00več
 • CES: tablica, ki postane pametni zaslon z Amazonovo Alexo

  Lenovo je na sejmu CES predstavil zanimivo hibridno rešitev, ki združuje Androidno tablico s pametnim zvočnikom opremljenim s pomočnico Amazon Alexa. Lenovo Smart Tab je v osnovi dokaj običajna tablica z 10,1-palčnim zaslonom polne ločljivosti HD, ki jo uporabljamo kot običajno tablico.

  Objavljeno: 13.1.2019 01:00več
 • Umetna inteligenca prihaja v prenosne računalnike

  Proizvajalci pametnih telefonov v svoje izdelke že nekaj časa vgrajujejo različne algoritme s področja umetne inteligence, da optimizirajo njihovo delovanje, na primer porabo energije ali pa nastavitve fotografskega tipala. Nobenega razloga ni, da ne bi tovrstne prijeme v bodoče uporabili tudi v bolj klasičnih računalniških izdelkih, kot so prenosniki.

  Objavljeno: 10.1.2019 01:00več
 • Lenovo in strategija za prihodnost

  Lenovo, kitajski, oz. kar svetovni velikan, je v Budimpešti pripravil dogodek Inteligent Futures, na katerem je novinarje in partnerje iz regije srednje in južne Evrope seznanil s poslovnimi rezultati in načrti za prihodnost.

  Objavljeno: 12.11.2018 14:00več
ph