Teme - iPhone

 • Neoriginalna Motorola

  Ni še dolgo tega, kar so odgovorni pri Lenovu po nakupu Motorolinega telefonskega oddelka (ki je bil v lasti Googla) optimistično razgrnili svoje načrte o osvojitvi telefonskega Olimpa. Če je podjetje največji proizvajalec računalnikov na svetu, ni razloga, da ne bi z nekaj truda postalo tudi največji proizvajalec telefonov, mar ne? No, kot je med drugimi ugotovil že Microsoft, ob svojem nekajletnem (beri milijardnem) skoku v mobilni svet, temu ni nujno tako.

  Objavljeno: 16.8.2018 10:00več
 • Logitech ima stojalo za brezžično polnjenje iPhonov

  Logitech je predstavil novo stojalo za telefone imenovano Powered Wireless Charging Stand, ki je specifično namenjeno brezžičnemu polnjenju akumulatorjev Apple iPhone. Logitech je menda novi pripomoček oblikoval skupaj s samo družbo Apple in mnogi menijo, da je to izdelek, ki bi ga moral Apple predstaviti že lani, ko so prvič uvedli podporo brezžično polnjenje akumulatorjev v svojih telefonih.

  Objavljeno: 8.8.2018 10:00več
 • Apple pripravlja prenovo tablic, pametnih ur in prenosnikov

  Ko je Apple junija priredil vsakoletno razvojno konferenco, je morda bilo še največje presenečenje odsotnost kakršnekoli najave novih strojnih izdelkov. Nekatere družine izdelkov, kot so denimo prenosniki, so že precej zastarele, zato so že začele krožiti govorice, da Apple morda celo namerava opustiti določene modele.

  Objavljeno: 13.7.2018 07:00več
 • Apple naj bi pripravljal upogljiv telefon

  Sodeč po govoricah v spletu naj bi pri Applu pripravljali upogljiv telefon, ki naj bi na trg prišel leta 2020.

  Objavljeno: 17.4.2018 11:00več
 • Kako se odklepajo iphoni

  Na internetu so se pojavile prve otipljive informacije o strojni opremi GrayKay, ki jo domnevno ameriški organi pregona uporabljajo za odklepanje iPhonov. Čeprav imamo prve fotografije, opise postopke in okvirne čase odklepa, ni čisto jasno, kako globoko v iOS je proizvajalec uspel prodreti.

  Objavljeno: 26.3.2018 20:00več
 • Huawei P20 bo posnemal iPhone X

  Najbolj znani kradljivec slik prihajajočih telefonov Evan Blass je predčasno razkril, da se bo Huawei P20 na prvi pogled videti kot iPhone X.

  Objavljeno: 11.3.2018 09:00več
 • Microsoftova pametna kamera z novimi zmožnostmi

  Microsoftova pametna kamera Pix je bogatejša za novo zmožnost, ki na telefonih iPhone poskrbi, da se fotografirane vizitke samodejno shranijo v stike.

  Objavljeno: 10.3.2018 08:00več
 • Klasična ura v povezavi s telefonom

  Ressence predstavlja koncept prvega pravega hibrida, klasično mehansko uro Type 2 e-Crown, ki se zna povezati s pametnim telefonom iPhone.

  Objavljeno: 14.1.2018 10:00več
 • Apple z (ne tako) poceni menjavo baterij

  Apple je kritike namernega upočasnjevanja telefonov iPhone z iztrošeno baterijo utišal z nespodobno ponudbo cenejše menjave baterijskih vložkov.

  Objavljeno: 9.1.2018 07:00več
 • Apple se opravičuje za namerno upočasnitev telefonov

  Pred kratkim smo pisali o tem, da so pri Applu namerno znižali takt procesorjev starejših telefonov iPhone, če so slednji imeli obrabljene akumulatorje. Uporabniki so bili seveda ogorčeni, saj je bilo to narejeno brez njihove vednosti, naprave so po daljšem času enostavno postale počasnejše.

  Objavljeno: 29.12.2017 10:00več