Teme - iPhone

 • Mercedes proti Applu, kdo bo prvi popustil?

  The Verge poroča o zanimivi težavi, na katero je naletel voznik Mercedesa E300, ki je hkrati tudi lastnik novega iPhone X.

  Objavljeno: 27.11.2017 10:00več
 • Face ID pretentan!

  Strokovnjaki za varnost podjetja Bkav so izdelali posebno masko in prelisičili Applovo preverjanje obraza s telefonom iPhone X.

  Objavljeno: 14.11.2017 06:00več
 • Hreščeče težave telefona iPhone X

  Na spisku težav Applovega telefona iPhone X so se pojavili hreščeči zvočniki.

  Objavljeno: 13.11.2017 09:00več
 • iPhone X je občutljiv na hitre temperaturne razlike

  Nekateri uporabniki najnovejših telefonov iPhone X poročajo o težavah s svojimi novimi izdelki, ki jih povzročajo temperaturne razlike, predvsem pri prehodu v hladnejše okolje. Simptom je vselej enak – zaslon postane začasno neodziven na dotike uporabnika. Kot kaže, se po nekaj sekundah vzpostavi normalno stanje in nemoteno delovanje naprave.

  Objavljeno: 10.11.2017 01:00več
 • Kitajski iPhone X

  Na Kitajskem je podjetje Hotwonder pričelo s prodajo ponaredka telefona iPhone X, ki je videti nesramno podoben prihajajočem Applovem prvaku.

  Objavljeno: 21.10.2017 09:00več
 • Ali ima iPhone 8 težave z akumulatorji?

  Videti je, da ima tudi Apple svojevrstno težavo z akumulatorji in to v najnovejšem telefonu iPhone 8 Plus. Po poročanju sicer majhnega števila kupcev so se akumulatorji v njihovih telefonih iz neznanega razloga napihnili in povzročili, da je zaslon odstopil iz ohišja naprave. Za razliko od lanskoletnega škandala, ko so akumulatorji vgrajeni v telefone Galaxy Note 7 eksplodirali oziroma zagoreli, je Applova težava sicer nenevarna, a zato nič kaj prijetna za lastnike.

  Objavljeno: 11.10.2017 01:00več
 • IKEA prva s podporo za nadgrajeno resničnost

  IKEA je prvi izmed velikih proizvajalcev, ki je podprl Applovo platformo za nadgrajeno resničnost ARKit. Sočasno s predstavitvijo nove generacije telefonov, ki podpirajo tehnologijo ARKit, so uradno predstavili svojo aplikacijo, ki se imenuje IKEA Place. Z njo bodo lahko kupci izdelke družbe IEKA natančno umestili v svoje stanovanje in ocenili videz in primernost še pred nakupom.

  Objavljeno: 13.9.2017 01:00več
 • Uradno: Apple iPhone X, iPhone 8, Watch 3 in TV 4K

  Apple je na dolgo pričakovanem dogodku, prvič prirejenem na novem sedežu družbe Apple Park (zgradba, ki spominja na ogromno vesoljsko ladjo), specifično pa v imenitnem teatru z imenom Stevea Jobsa, predstavil tri nove telefone, novo generacijo zapestne ure in nov predvajalnik večpredstavnih vsebin. Po drugi strani pa javnost ni zvedela skoraj nič novega, saj se je večina predhodno pricurljanih podrobnosti v javnost izkazala za točne.

  Objavljeno: 13.9.2017 01:00več
 • Apple iPhone X in dvakrat iPhone 8

  Le nekaj dni pred uradno predstavitvijo nove generacije telefonov iPhone so na dan pricurljale praktično dokončne potrditve o imenih novih modelov. Izdal jih je sam Apple, ki je njihovo ime zapisal v pravkar objavljeno dokončno kodo operacijskega sistema iOS 11, dostop do tega pa je novinarjem bržkone izdal eden izmed Applovih uslužbencev.

  Objavljeno: 11.9.2017 01:00več
 • Čez dober teden predstavitev novega iPhone

  Pri Applu so napovedali posebni dogodek, glede na datum in dosedanje govorice naj bi na njem predstavili novo generacijo naprav iPhone. Dogodek bo dvanajstega septembra v novi dvorani, imenovani Steve Jobs Theater, ki je del novega poslovnega kampusa, ki ga počasi dokončujejo.

  Objavljeno: 4.9.2017 08:00več
ph