Teme - iPhone

 • Kitajski iPhone X

  Na Kitajskem je podjetje Hotwonder pričelo s prodajo ponaredka telefona iPhone X, ki je videti nesramno podoben prihajajočem Applovem prvaku.

  Objavljeno: 21.10.2017 09:00več
 • Ali ima iPhone 8 težave z akumulatorji?

  Videti je, da ima tudi Apple svojevrstno težavo z akumulatorji in to v najnovejšem telefonu iPhone 8 Plus. Po poročanju sicer majhnega števila kupcev so se akumulatorji v njihovih telefonih iz neznanega razloga napihnili in povzročili, da je zaslon odstopil iz ohišja naprave. Za razliko od lanskoletnega škandala, ko so akumulatorji vgrajeni v telefone Galaxy Note 7 eksplodirali oziroma zagoreli, je Applova težava sicer nenevarna, a zato nič kaj prijetna za lastnike.

  Objavljeno: 11.10.2017 01:00več
 • IKEA prva s podporo za nadgrajeno resničnost

  IKEA je prvi izmed velikih proizvajalcev, ki je podprl Applovo platformo za nadgrajeno resničnost ARKit. Sočasno s predstavitvijo nove generacije telefonov, ki podpirajo tehnologijo ARKit, so uradno predstavili svojo aplikacijo, ki se imenuje IKEA Place. Z njo bodo lahko kupci izdelke družbe IEKA natančno umestili v svoje stanovanje in ocenili videz in primernost še pred nakupom.

  Objavljeno: 13.9.2017 01:00več
 • Uradno: Apple iPhone X, iPhone 8, Watch 3 in TV 4K

  Apple je na dolgo pričakovanem dogodku, prvič prirejenem na novem sedežu družbe Apple Park (zgradba, ki spominja na ogromno vesoljsko ladjo), specifično pa v imenitnem teatru z imenom Stevea Jobsa, predstavil tri nove telefone, novo generacijo zapestne ure in nov predvajalnik večpredstavnih vsebin. Po drugi strani pa javnost ni zvedela skoraj nič novega, saj se je večina predhodno pricurljanih podrobnosti v javnost izkazala za točne.

  Objavljeno: 13.9.2017 01:00več
 • Apple iPhone X in dvakrat iPhone 8

  Le nekaj dni pred uradno predstavitvijo nove generacije telefonov iPhone so na dan pricurljale praktično dokončne potrditve o imenih novih modelov. Izdal jih je sam Apple, ki je njihovo ime zapisal v pravkar objavljeno dokončno kodo operacijskega sistema iOS 11, dostop do tega pa je novinarjem bržkone izdal eden izmed Applovih uslužbencev.

  Objavljeno: 11.9.2017 01:00več
 • Čez dober teden predstavitev novega iPhone

  Pri Applu so napovedali posebni dogodek, glede na datum in dosedanje govorice naj bi na njem predstavili novo generacijo naprav iPhone. Dogodek bo dvanajstega septembra v novi dvorani, imenovani Steve Jobs Theater, ki je del novega poslovnega kampusa, ki ga počasi dokončujejo.

  Objavljeno: 4.9.2017 08:00več
 • Prihajajo iPhone 8, 7s in 7s Plus

  Septembra se pričakuje dogodek, na katerem naj bi pri Applu predstavili naslednjo generacijo telefonov iPhone, tako prihaja vse več govoric o novih napravah.

  Objavljeno: 10.8.2017 14:00več
 • iPhone s prepoznavo obrazov, zaslonom čez celo površino?

  Apple je pred kratkim objavil novo programsko nadgradnjo za svojo napravo HomePod, v programski kodi pa so se pojavile tudi informacije o prihajajočem iPhone.

  Objavljeno: 31.7.2017 16:00več
 • iPhone bi lahko prepoznaval obraze

  Prihajajoč iPhone 8 naj ne bi imel več čitalnika prstnih odtisov, temveč bo kar prepoznaval naš obraz. Applova metoda za branje prstnih odtisov TouchID je že uveljavljena in preizkušena, saj so jo prvikrat uvedli v iPhonu 5S daljnega leta 2013. Potem ko se je nekaj časa špekuliralo, da novi iPhone čitalnika ne bo imel več pod gumbom Home, temveč na zadnji stran, se zdaj zdi, da ga sploh ne bo imel.

  Objavljeno: 7.7.2017 05:00več
 • Fotografija kalupa prihajajočega iPhone 8

  V spletu se je pojavila fotografija, na kateri naj bi bil kalup za naslednjo generacijo Applovega iPhone, ob tem je prišla še fotografija, ki naj bi pokazala ohišje te naprave. Vir naj bi bil zaposleni pri kitajski tovarni, bojda naj bi bili telefoni po zunanjosti enaki za tri generacije, tako, kot je bilo to pri zadnjih treh napravah.

  Objavljeno: 23.5.2017 12:00več
ph