Teme - iPhone

 • Kaj prinašajo telefoni Samsung in Apple v letu 2019?

  Najnovejši Applovi iPhoni so ravnokar prišli v redno prodajo, pa se na spletu že pojavljajo informacije o generaciji, ki bo prišla na vrsto jeseni leta 2019. Še precej pred tem, najverjetneje takoj v začetku leta, pa bo Samsung predstavil deseto generacijo modela Galaxy S, poleg vrhunskega modela Note glavnega orožja v nenehni tekmi z družbo Apple in vse bolj konkurenčnimi kitajskimi tekmeci.

  Objavljeno: 5.11.2018 08:00več
 • Prednaročila za iPhone – od 1200 EUR dalje

  Tudi pri nas so ponudniki že začeli zbirati prednaročila za Applove prihajajoče telefone, cene so višje kot kadarkoli doslej.

  Objavljeno: 24.9.2018 10:00več
 • Novi, večji iPhoni in nova, večja ura Watch

  Leto je naokoli in Apple spet predstavlja nove modele svoji iPhonov.

  Objavljeno: 13.9.2018več
 • Apple iPhone, iPhone XS in XS Max

  Le še nekaj dni manjka do uradne predstavitve novih telefonov Apple iPhone, iz "dobro obveščenih virov" pa prihajajo zanimive nove informacije. O tehničnih lastnostih se je že veliko razpravljalo, zdaj pa so kot kaže (neuradno) znane tudi cene in imena novih modelov.

  Objavljeno: 6.9.2018 09:00več
 • Je Apple preprečil igranje iger mimo App Stora?

  Japonska komisija za pošteno trgovino (Fair Trade Commission) preiskuje, ali je Apple morda nepošteno »pritisnil« na Yahoo Japan in dosegel, da je ta opustil pretočno igralno platformo. Prek nje so lahko uporabniki iPhonov igrali igre iz drugih portalov oz. na telefonu poganjali igre v formatu HTML5. In se seveda izognili nakupu le teh v App Storu, zaradi česar bi bil Apple ob običajno 30% provizijo. Yahoo Japan je platformo lani, po le nekaj mesecih, ugasnil, in partnerjem povedal, da so to storili zaradi Applovega pritiska.

  Objavljeno: 16.8.2018 11:00več
 • Neoriginalna Motorola

  Ni še dolgo tega, kar so odgovorni pri Lenovu po nakupu Motorolinega telefonskega oddelka (ki je bil v lasti Googla) optimistično razgrnili svoje načrte o osvojitvi telefonskega Olimpa. Če je podjetje največji proizvajalec računalnikov na svetu, ni razloga, da ne bi z nekaj truda postalo tudi največji proizvajalec telefonov, mar ne? No, kot je med drugimi ugotovil že Microsoft, ob svojem nekajletnem (beri milijardnem) skoku v mobilni svet, temu ni nujno tako.

  Objavljeno: 16.8.2018 10:00več
 • Logitech ima stojalo za brezžično polnjenje iPhonov

  Logitech je predstavil novo stojalo za telefone imenovano Powered Wireless Charging Stand, ki je specifično namenjeno brezžičnemu polnjenju akumulatorjev Apple iPhone. Logitech je menda novi pripomoček oblikoval skupaj s samo družbo Apple in mnogi menijo, da je to izdelek, ki bi ga moral Apple predstaviti že lani, ko so prvič uvedli podporo brezžično polnjenje akumulatorjev v svojih telefonih.

  Objavljeno: 8.8.2018 10:00več
 • Apple pripravlja prenovo tablic, pametnih ur in prenosnikov

  Ko je Apple junija priredil vsakoletno razvojno konferenco, je morda bilo še največje presenečenje odsotnost kakršnekoli najave novih strojnih izdelkov. Nekatere družine izdelkov, kot so denimo prenosniki, so že precej zastarele, zato so že začele krožiti govorice, da Apple morda celo namerava opustiti določene modele.

  Objavljeno: 13.7.2018 07:00več
 • Apple naj bi pripravljal upogljiv telefon

  Sodeč po govoricah v spletu naj bi pri Applu pripravljali upogljiv telefon, ki naj bi na trg prišel leta 2020.

  Objavljeno: 17.4.2018 11:00več
 • Kako se odklepajo iphoni

  Na internetu so se pojavile prve otipljive informacije o strojni opremi GrayKay, ki jo domnevno ameriški organi pregona uporabljajo za odklepanje iPhonov. Čeprav imamo prve fotografije, opise postopke in okvirne čase odklepa, ni čisto jasno, kako globoko v iOS je proizvajalec uspel prodreti.

  Objavljeno: 26.3.2018 20:00več
ph