Ricoh Aficio SPC242SF

Objavljeno: 28.5.2012 11:30 | Avtor: Blaž Hafner | Kategorija: Laserski tiskalniki | Revija: Maj 2012 | Teme: laser, tiskalnik, zlati Monitor, nenehni testi

Večnamenska naprava Ricoh Aficio SPC242SF je namenjena manjšim in srednje velikim poslovnim okoljem. Po videzu je sorodna barvnemu tiskalniku Aficio SPC242dn, ki smo ga prav tako preizkušali v tej številki. Razlika je v tem, da je večfunkcijskemu modelu na zgornjem delu dodan optični bralnik z vgrajenim samodejnim podajalnikom dokumentov. Opremljen je še z malce večjim monokromatskim LCD zaslonom in več funkcijskimi tipkami, ki rabijo za nadzor faksa in kopirnega dela naprave.

Med vgrajenimi vmesniki sta USB in omrežni, družbo pa jima dela še PictBridge. Za doplačilo si moremo omisliti tudi brezžično povezavo. Delo s papirjem je primerno namembnosti. Predal sprejme 500 listov, z možnostjo razširitve z dvema dodatnima enake velikosti. Odlagalnik prenese 150 listov, vgrajen pa je tudi samodejni obračalnik, ki omogoča tisk na obe strani. Tudi večnamenski podajalnik ne izostaja, a je enak kot pri modelu SPC242dn, to pomeni, da je treba vsak list posebej vstaviti ročno.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki