HP Deskjet 3070A

Objavljeno: 27.2.2012 11:35 | Avtor: Blaž Hafner | Kategorija: Brizgalni tiskalniki | Revija: Februar 2012 | Teme: brizgalnik, tiskalnik, nenehni testi

Že ob prvem pogledu nam je jasno, da Deskjet 3070A spada v nižji cenovni razred večfunkcijskih naprav za rabo doma. S sivo zunanjostjo in črno-belim zaslonom LCD spominja na modele iz devetdesetih let. Že malce dražji kosi, kot je Photosmart 5510, imajo barvne različice.

Pladenj za papir sprejme le šestdeset listov, odlagalnik pa je s petindvajsetimi še skromnejši. Če smo natančni, pravega odlagalnika sploh ni, saj je rešitev enaka kot pri modelu Photosmart 5510 in se listi odlagajo nad vhodni pladenj. Iz njega je izvlečena plastična ploščica, iz te pa še ena, veliko manjša. Tako konec natisnjenih listov podpira le kak centimeter in pol širok kos plastike. Celotna konstrukcija sili ven iz tiskalnika skoraj za višino lista A4, kar je nesprejemljivo. Naprava tako zasede velik kos mize. Že res, da jo lahko postavimo ob rob, tako da odlagalnik moli čezenj, a to pomeni, da bomo ob prvi nepazljivosti vse skupaj odlomili. Predvidevamo, da bodo uporabniki po vsaki uporabi odlagalnik zložili. Že res, da je Deskjet 3070A namenjen občasnemu tiskanju in takšna pomanjkljivost ni odločilni jeziček na tehtnici, a je vendarle škoda, ker kazi sicer dober vtis.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki