Hewlett-Packard Color Laserjet 2600n

Objavljeno: 1.9.2005 01:47 | Avtor: Matjaž Klančar | Kategorija: Laserski tiskalniki | Revija: Julij 2005 | Teme: laser, tiskalnik, nenehni testi

Naj se izdelovalci še tako trudijo z nasprotnim prepričevanjem, smo v poslovnem tiskanju še vedno "v tranziciji" - večinoma tiskamo črno-belo in se dokaj počasi prilagajamo novim možnostim, ki omogočajo barvno tiskanje. Da je res tako, kaže tudi ponudba osnovnih barvnih laserskih tiskalnikov, ki so namenjeni manjšim delovnim skupinam, ki naj bi počasi prešli na barvno tiskanje. Vsi ti modeli so namreč zasnovani tako, da blestijo predvsem v črno-belem tisku in se le do neke mere trudijo tudi v barvah. Navsezadnje je večina cenejših modelov večprehodnih in črno-belo tiskajo nekajkrat hitreje kakor barvno.

In vendar nekateri menijo, da se takim časom bliža konec. Med njimi je tudi Hewlett-Packard in to nakazuje z najnovejšim tiskalnikom Color Laserjet 2600n. Gre za zelo majhen barvni laserski tiskalnik, še posebej, ker gre za enoprehodni tiskalnik; ti so zaradi načina tiskanja ponavadi dokaj veliki. Vgrajena je kaseta za do 250 listov, ki ima na sprednji strani režo, v katero lahko vlagamo po en list (ali kuverto) za posebno tiskanje. Menjava kaset z barvilom je enostavna, saj so nameščene na sprednji strani, kakor pri modelih 35xx in 4650. Pravzaprav so videti kot pomanjšane različice omenjenih večjih modelov. Kasete so edini potrošni material, grelec pa ima življenjsko dobo enako kakor tiskalnik.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki