Objavljeno: 30.7.2022 05:31 | Teme: samsung, servis

Samsung v svojih telefonih dodal »servisni način«

Gre za način, v katerem zaklenemo dostop do osebnih in drugih občutljivih podatkov, preden telefon predamo servisu.

Pred predajo telefona servisu je sicer priporočljivo, da telefon pobrišemo, oz. izvedemo ponastavitev, z novim načinom pa naj to ne bi bilo več potrebno. Nastavitev bo skrila oziroma onemogočila dostop tudi do fotografij, sporočil, računov in celo aplikacij, ki smo jih namestili (aktivne bodo le privzeto nameščene aplikacije). Novost bo sprva na voljo na seriji telefonov Galaxy S21 (preko programske nadgradnje), kasneje pa bo na voljo tudi na drugih Samsungovih telefonih.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

Monitor na Facebooku

Monitor TV na YouTube

HRWrFBljAjU

  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji