Xerox Phaser 6180DN

Objavljeno: 30.9.2007 11:08 | Avtor: Grega Šimenc | Kategorija: Laserski tiskalniki | Revija: September 2007 | Teme: laser, tiskalnik, nenehni testi

Preizkušeni Xeroxov tiskalnik 6180DN je eden izmed dveh tiskalnikov te družine, pri čemer se modela razlikujeta zgolj po možnosti tiskanja na obe strani. Preizkušeni model je imel obračalnik že vgrajen in to se pozna tudi na njegovi zadnji stranici - tam namreč del omenjene enote nekoliko štrli iz sicer povsem običajnega pokončnega in ne prevelikega ohišja.

Tiskalnik v osnovi s papirjem "hranimo" iz podajalnika, v katerem je prostora za 250 listov A4. Za trše (ali manjše) predloge je na voljo ročni podajalnik na sprednji strani. Odtisi se nalagajo na zgornji strani tiskalnika, kjer najdemo tudi kontrolno ploščo z zaslončkom in nekaj tipkami. Zanimiva je tipka "wake up", ki tiskalnik zbudi iz spečega stanja. S tem npr. odpade nadležno jutranje čakanje, da se tiskalnik ogreje na delovno temperaturo, ko želimo nanj natisniti prvi dokument. V nasprotnem primeru moramo na prvo stran počakati sicer še vedno povsem znosnih 20 sekund, ogreti tiskalnik pa prvo stran "izpljune" v 9 sekundah.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki