Sony CyberShot DSC-S2100

Objavljeno: 30.3.2010 | Avtor: Žiga Četrtič | Kategorija: Digitalni fotoaparati | Revija: Marec 2010 | Teme: preizkus, foto, nenehni testi

Predstavljanje novosti se je v letu 2010 za Sony začelo zgodaj, med njimi pa je bil tudi kompaktni fotoaparat DSC-2100, ki je namenjen boju z ostro konkurenco na segmentu trga, namenjenemu najmanj zahtevnim kupcem.

Oblika ohišja se je podredila izbiri načina napajanja, saj pod edinimi vratci na ohišju najdemo poleg reže za pomnilniške kartice MemoryStick Pro Duo še prostor za dva akumulatorska vložka tipa AA. Dobrodošlo za vse, ki se bojijo ostati brez zaloge električne energije, hkrati pa nočejo zapravljati za dodatne specifične akumulatorje. Hkrati izboklina pomaga tudi pri oprijemu, ki je čvrst in gotov tudi ob upravljanju z le eno roko, čeprav je površina plastičnega ohišja s kovinskim dodatkom na sprednji strani gladka. Na zadnji strani je velik zaslon LCD z diagonalo 7,5 centimetra, ki svojo nalogo opravlja povsem solidno. Priključek USB pa je izpostavljen nabiranju nesnage ob strani fotoaparata.

Zakup člankov

Za daljši zakup pregleda člankov je potrebno biti prijavljen.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki