MSI GX700PX

Objavljeno: 18.12.2007 15:19 | Avtor: Matic Zupančič | Kategorija: Prenosni računalniki | Revija: December 2007 | Teme: nenehni testi, prenosnik

Velik 17-palčni zaslon z ločljivostjo 1680 × 1050 pik in zmogljiva grafična kartica nVidia Geforce 8600M GT sta značilnosti prenosnika iz serije GX, ki so jo v MSI posvetili prav ljubiteljem iger. Grafične zmogljivosti uporabnika ne bodo pustile ravnodušnega, lahko pa bi bil računalnik opremljen z malce močnejšim procesorjem. To bi se poznalo predvsem v Visti, kjer se je odrezal povsem povprečno.

Opremljenosti računalnika ni moč očitati pomanjkljivosti, saj je v njem procesor Intel Core 2 Duo T7100, disk velikosti 160 GB, že prej omenjena nVidia Geforce 8600M GT, vgrajenega pa je tudi 2 GB delovnega pomnilnika. Na zunanji strani so nam na voljo trije priključki USB 2.0, izhod in vhod zvočne kartice, VGA, firewire in HDMI, modem ter vmesnik LAN, reža PC Card za razširitvene kartice ter bralnik pomnilniških kartic. Za brezžične komunikacije skrbi vmesnik WiFi z bluetooth podporo. Kot pri marsikaterem prenosniku podjetja MSI je tudi v modelu GX700PX v ohišje monitorja vgrajena spletna kamera.

Zakup člankov

Za daljši zakup pregleda člankov je potrebno biti prijavljen.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki