HP LaserJet Pro MFP M225dw

Objavljeno: 21.4.2015 | Avtor: Jure Forstnerič | Kategorija: Laserski tiskalniki | Revija: Maj 2015 | Teme: nenehni testi

Nova HPjeva naprava, LaserJet Pro MFP M225dw, je večja sorodnica preizkušene M127fw. Nekoliko je višja, predvsem zaradi samodejnega podajalnika papirja, namenjena pa je tudi kopiranju, optičnemu branju in pošiljanju faksov. Spodaj je pladenj za papir, nanj lahko položimo 250 listov, torej polovico standardnega paketa, čez liste pa postavimo enostaven prozoren pokrov, ki jih bo obvaroval prahu. Kot pri cenejši napravi M127fw je tudi tu na voljo ločen podajalnik, ki drži do deset listov (recimo za ločen tisk nalepk ali česa podobnega), samodejni podajalnik je hkrati kos do 35 listom.

Na sredini naprave je barvni zaslon, ki meri po diagonali tri palce, seveda je občutljiv za dotik. Skupaj z vmesnikom USB na sprednji strani nam zaslon olajša tisk neposredno s podatkovnih nosilcev USB, torej ključkov USB, zunanjih diskov ali fotoaparatov. V napravo je, jasno, vgrajen tudi brezžični omrežni vmesnik, kar pomeni, da lahko tiskamo s tablic in telefonov, njim pošiljamo optično prebrane dokumente, lahko pa vmesnik uporabimo le za deljenje naprave z omreženimi računalniki. V ta namen je sicer na voljo tudi navadni omrežni vmesnik, seveda poleg klasičnega USBja (na zadnji strani, torej poleg sprednjega). V napravo je vgrajena tudi podpora različnim oblačnim storitvam, tja lahko pošljemo prebrane dokumente, poveže se lahko tudi z omrežnimi lokacijami ali pošlje dokumente po elektronski pošti.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki