Brother MFC-210C in MFC-5440CN

Objavljeno: 1.9.2005 01:49 | Avtor: Matjaž Klančar | Kategorija: Brizgalni tiskalniki | Revija: Julij 2005 | Teme: tiskalnik, laser, nenehni testi

Razvoj nove naprave, še posebej, če je tako zapletena, kakor je tiskalna glava za brizgalnik, je zelo zahteven in predvsem drag. Zato poskušajo podjetja ta razvoj čim bolje izkoristiti - vgraditi ga v več naprav, ki so namenjene različnim uporabnikom in imajo zato tudi nekoliko drugačne zmogljivosti. To pravzaprav velja za vsako industrijo, tudi za industrijo brizgalnikov, o kateri pišemo v Monitorju. Aprila smo pisali o novem tiskalnem mehanizmu (in o dveh večnamenskih tiskalnikih, ki ga uporabljajo), ki ga je razvil Brother, tokrat pišemo o še dveh tiskalnikih, ki temeljita na isti tehnologiji.

Modela MFC-210C in MFC-5440CN imata tiskalni mehanizem piezo, ki zmore tiskati s kapljicami do prostornine 3 pl (kar je povprečno). Glave niso izmenljive, tako da uporabnik menjuje le barvilne kartuše, ki so ločene (tiskalnik je štiri barvni). Ko vstavimo nove kartuše, se tiskalnik čisti kar pet minut.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki