Teme - Videokonference

 • Microsoft Teams ob prvi obletnici dobiva nove funkcionalnosti

  Microsoftovo orodje za poslovno trenutno sporočanje in skupinsko sodelovanje Teams je pravkar obeležilo prvo obletnico obstoja, kar so pri Microsoftu izkoristili za najavo novih funkcionalnosti. Microsoft skuša s tem orodjem doseči več ciljev v enem mahu. Po eni strani želi doseči večji tržni delež pri spletnih orodjih za skupinsko delo, kot je priljubljeni Slack, po drugi strani pa želi združiti vse poslovne komunikacije in nadomestiti dosedanjo platformo Skype for Business.

  Objavljeno: 16.3.2018 09:00več
 • Amazon Chime – konkurent Skypu in WebExu

  Amazon je predstavil novo spletno storitev za telefonske in video konference, s katero bodo konkurirali uveljavljenim storitvam, kot so Skype, WebEx in GoToMeeting. Amazon Chime je namenjen prvenstveno poslovnim uporabnikom, vendar se ne bodo branili niti drugih tipov uporabe.

  Objavljeno: 17.2.2017 01:00več
 • Google Duo, preprostejši video klici

  Google je držal besedo in uradno objavil novo mobilno aplikacijo ter video servis Duo, ki so ga najavili na razvojni konferenci I/O. Duo se uvršča med množico obstoječih programov za video klice in videokonference, kot so Apple FaceTime, Microsoft Skype in Facebook Messenger, če navedemo le nekatere.

  Objavljeno: 17.8.2016 01:00več
 • Chromebox za video konference

  Google je nekoliko presenetil z najavo, da se namerava vključiti med ponudnike videokonferenčnih izdelkov. V ta namen so predstavili poseben komplet z imenom Chromebox for Meetings, ki vključuje vso potrebno strojno opremo in storitve v oblaku za vzpostavitev video konferenc s tja do 15 sodelujočimi lokacijami.

  Objavljeno: 7.2.2014 01:00več