Teme - Skype

 • Microsoft pripravlja Teams za Linux

  Microsoft je potrdil govorice, da pripravlja odjemalca za priljubljeno orodje za skupinsko delo Teams tudi za operacijski sistem Linux. Teams, ki bo med drugim v prihodnje nadomestil v poslovnem okolju zelo razširjeni Skype for Business, je danes sicer na voljo na skoraj vseh ostalih priljubljenih platformah: Windows, macOS, iOS in Android.

  Objavljeno: 16.9.2019 13:00več
 • Skype for Business bo ukinjen čez dve leti

  To kar se je namigovalo že vrsto mesecev, je zdaj postalo tudi uradno: Microsoft je oznanil, da bo konec julija leta 2021 ukinil v poslovnem okolju zelo razširjen program za trenutno sporočanje, videokonference in sestankovanje Skype for Business. Nadomestil ga bo mlajši, sodobnejši in popolnejši Microsoft Teams.

  Objavljeno: 19.8.2019 10:00več
 • Skype zna samodejno zamegliti ozadje video konference

  Microsoft je v priljubljen videokonferenčni program Skype vgradil novo funkcijo, ki zna samodejno zamegliti ozadje za govorcem pri video povezavah, s čimer bodo ščitili zasebnost in poskrbeli za večjo osredotočenost na govorca in ne na okolico. Za uporabo nove funkcije je dovolj še klikniti na ikono s kamero pri vzpostavljeni video povezavi, kjer bodo uporabniki našli novo možnost izbire za zameglitev ozadja.

  Objavljeno: 9.2.2019 01:00več
 • Skype sodeluje z Amazonovo Alexo

  Amazon Echo in druge naprave, ki vsebujejo digitalno pomočnico Alexa odslej podpirajo tudi pogovore prek omrežja Skype. Ta korak je bil dogo pričakovan, saj se pametni zvočniki, kot je Echo, zdijo kot nalašč za zvočne konferenčne povezave, ki jih ponujajo Skype in sorodni programi.

  Objavljeno: 22.11.2018 06:00več
 • Skype za šibkejše telefone

  Microsoft je priljubljen program za neposredno (video) sporočanje Skype prilagodil starejšim in šibkejšim telefonom z Googlovim mobilnim operacijskim sistemom Android.

  Objavljeno: 5.3.2018 09:00več
 • Microsoft bo moral zaradi ranljivosti napisati povsem novi Skype za Okna

  Na dan je pricurljala informacija o novi ranljivosti v okenski različici priljubljenega programa za trenutno sporočanje, zvočne in video konference Skype.

  Objavljeno: 14.2.2018 01:00več
 • Skype bo šifriral pogovore

  Skype je še naprej eden najbolj priljubljenih programov za trenutno sporočanje in videokonference, še posebej v poslovnem okolju. V novem partnerstvu s podjetjem Signal pa bo v prihodnje ponujal tudi bistveno bolj varne zasebne pogovore (Private Conversations).

  Objavljeno: 15.1.2018 01:00več
 • Ali bo Microsoft Teams nadomestil Skype for Business?

  Posamezne informacije, ki curljajo iz Microsofta, namigujejo, da bo podjetje iz Redmonda svojo še mlado orodje za skupinsko delo in komunikacije Microsoft Teams postavilo v ospredje in tem zasenčilo in morda celo nadomestilo obstoječa komunikacijska orodja, vključno z Skype for Business, pred časom znanim pod imenom Lync.

  Objavljeno: 17.9.2017 01:00več
 • Pošiljanje denarja preko Skype

  Microsoft je v najnovejšo različico svojega priljubljenega programa za klice in trenutno sporočanje, Skype, vgradil možnost pošiljanja denarja.

  Objavljeno: 7.8.2017 09:00več
 • Skype po zgledu Snapchata

  Microsoft je posodobil program za neposredno sporočanje Skype z zmožnostmi po zgledu nadvse priljubljenega Snapchata.

  Objavljeno: 2.6.2017 09:00več