Teme - huawei

 • Huawei P40 in P40 Pro – še zmogljivejši fotoaparat, še vedno brez Googla

  Huawei je na spletni (Youtube) predstavitvi razkril nove telefone P40, P40 Pro in P40 Pro+, ki prinašajo predvsem dodatne fotografske zmogljivosti.

  Objavljeno: 27.3.2020 09:50več
 • Huaweijeva nova grožnja – Xiaomi

  Huawei je že dlje časa pod pritiski ameriških sankcij, sedaj pa se maje tudi njihovo zaledje na domačem trgu.

  Objavljeno: 23.3.2020 11:00več
 • Ameriškim operaterjem znova podaljšali dovoljenje za uporabo opreme Huawei

  Ameriško ministrstvo za trgovino je operaterjem telekomunikacijskih storitev odobril že četrto podaljšanje dovoljenja za uporabo opreme Huawei.

  Objavljeno: 11.3.2020 14:00več
 • Test brezžičnih slušalk - Vedno bolj(e) brezžično

  Slušalke bluetooth vedno bolj izpodrivajo tiste s žicami. Delno je k temu pripomogel prav bluetooth, ki je z vsako različico manj neroden, še največ pa so za popularnost teh slušalk naredili proizvajalci telefonov, ki so začeli ukinjati izhod zanje.

  Objavljeno: 28.1.2020 | Kategorija: Veliki testveč
 • Tudi Huawei P40 Pro bo meril na fotografski prestol

  Konec marca naj bi Huawei predstavil telefon P40 Pro, sodeč po govoricah pa naj bi ponudil res zmogljivo fotografsko izkušnjo.

  Objavljeno: 10.3.2020 10:55več
 • Huaweieva trgovina AppGallery bo za razvijalce bolj ugodna od trgovine Play

  Lastniki trgovin z aplikacijami (Google z PlayStore, Apple z AppStore, Huawei AppGallery) razvijalcem že tradicionalno »poberejo« 30 odstotkov zaslužka, ki ga ti ustvarijo s prodajo aplikacij. V upanju, da bo s tem pritegnil razvijalce, Huawei sedaj odstopa od tega modela – razvijalcem bo pustil od 85 pa celo do polnih 100% prihodka.

  Objavljeno: 8.3.2020 08:00več
 • V rokah smo imeli prepogljivi Huawei Mate Xs

  Huawei je danes otvoril trgovino v Ljubljanskem BTC Cityu, v kateri so na ogled in naprodaj mobilni telefoni in tablice. Trgovina je sicer Big Bangova, slednji je namreč distributer in ključni partner Huaweia pri nas.

  Objavljeno: 6.3.2020več
 • Nokia bo zaradi težav s prodajo omrežnih rešitev 5G zamenjala direktorja

  Finska Nokia, ki je eno izmed velikih proizvajalcev omrežne opreme za mobilne operaterje (poleg Ericssona, Huaweia in ZTE), je sporočila, da bo zamenjala direktorja (CEO) in s tem morda prekinila težave, ki jih ima v boju s konkurenti.

  Objavljeno: 2.3.2020 13:00več
 • Test Huawei Mate 30 Pro - Ubogi Huawei

  Pet mesecev je že tega, kar je Huawei v Münchnu predstavil svoj najnovejši vrhunski telefon Mate 30 Pro. In pet mesecev je že tega, kar si spletna skupnost navdušencev prizadeva najti način, kako bi na njem bilo mogoče poganjati Googlove aplikacije in storitve, ki so mu jih Američani odrekli. Brez teh je, kot smo (pre)izkusili tudi sami, telefon le pogojno uporaben.

  Objavljeno: 25.2.2020 | Kategorija: Telefoniveč
 • Huawei napovedal novi preklopni telefon Mate Xs

  Huawei je na nedavni predstavitvi sicer poudaril pomen storitev in tržnice z aplikacijami, a so ob tem predstavili tudi novi preklopni telefon, model Mate Xs.

  Objavljeno: 26.2.2020 10:05več