Objavljeno: 23.4.2019 09:00

Samsung Galaxy Fold bo zamudil

Samsung je zamaknil splavitev prihajajočega preklopnega telefona Galaxy Fold. Na kitajskem naj bi imeli v tem tednu že nekaj predstavitev, pripravljali pa so tudi izobraževanja za prodajalce, vendar so jih odpovedali. Objavili so že sporočilo za javnost, v katerem pravijo, da nameravajo v kratkem sporočiti novi datum začetka prodaje.

Zapisano je posledica težav v minulem tednu. Nekateri novinarji so namreč naleteli na kar nekaj različnih težav, vse pa so bile sicer povezane s plastičnim preklopnim zaslonom. Nekateri novinarji so z ekrana pomotoma odstranili zaščiti podobno prevleko, čeprav ta ni namenjena odstranitvi, drugim pa je zaslon delno ali popolnoma odpovedal brez očitnega razloga. Po prvotnem planu naj bi bil telefon na voljo 26. aprila (v ZDA, na kitajskem in v Južni Koreji), glede na Samsungovo sporočilo za javnost pa sumimo, da se bo datum zamaknil vsaj za kak mesec.

Huaweijev konkurent Mate X naj bi na tržišče prišel junija, a se je v spletu že pojavilo nekaj govoric, da naj bi tudi ta zamujal.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji