Oglasno sporočilo
Objavljeno: 24.3.2024

Preoblikujte sejne sobe s povsem novimi videokonferenčnimi sistemi Poly Studio

HP | Poly z novimi sistemi Poly Studio širi nabor certificiranih rešitev za konferenčne sobe

Enakopravnost je pomembna za učinkovitost delovnih okolij. HP | Poly z najširšo ponudbo certificiranih rešitev za konferenčne sobe v panogi revolucionarno spreminja način sodelovanja v hibridnih okoljih. S tem omogoča, da so vsi vidni in slišani. Najnovejše naprave Poly Studio s tehnologijo pametnih kamer Poly DirectorAI ohranjajo pozornost tam, kjer je pomembna, in vsem udeležencem omogočajo najboljši nastop v videokonferenčnem klicu.

Kamera Poly Studio E360

To je povsem nova Polyjeva kamera za sredino mize. Naprava Poly Studio E360 je zasnovana za majhne in velike sejne sobe in je spremljevalna kamera za sredino mize. Zagotavlja vrhunsko kakovost videa in 360-stopinjsko pokritost. Kamera Poly Studio E360, ki deluje le skupaj s kamero Poly Studio X52 ali Poly Studio V52 pred mizo oz. na steni (ki je pod ali nad zaslonom), daje udeležencem samozavest, da so jasno vidni, saj prav vse v sobi - ne glede na to, kje sedijo - zajema pod najboljšim možnim kotom.

Kamera Poly Studio E60

Kamera Poly Studio E60 je najbolj primerna za uporabo v velikih sejnih sobah in udeležencem klicev ali predavanj zagotavlja vrhunsko sliko. Z močno 12-kratno optično povečavo in senzorji 4K je slika ostra ne glede na oddaljenost udeležencev. Tako v vseh podrobnostih zajame tudi osebe na skrajnem koncu sobe. Funkcija sledenja predavatelju zagotavlja, da je ne glede na njegovo premikanje po prostoru vedno jasno prikazan od blizu. To oddaljenim udeležencem ponuja zelo vključujočo uporabniško izkušnjo in novo raven sodelovanja.

Premium USB sistem Poly Studio V52

V srednje velikih sobah je najboljša USB rešitev novi vrhunski videokonferenčni sistem Poly Studio V52, ki temelji na nagrajeni zasnovi Poly Studio X52. Ponuja vse najnovejše inovacije pametnega upravljanja kamere Poly DirectorAI, edinstvene zvočne funkcije umetne inteligence pa odpravljajo moteče dejavnike in rešujejo izzive, ki jih predstavljajo steklene stene v konferenčnih sobah. Ne glede na to, ali uporabljate HP-jeve robustne rešitve za konferenčne računalnike za Microsoft Teams in Zoom ali preko USB preprosto priključite vaš prenosni računalnik za video klic, se ta vrhunski videokonferenčni sistem brezhibno vključi v vaš prostor in bistveno izboljša izkušnjo videokonferenčnega klica.

Upravljajte svoje naprave s Poly Lens

Najnovejša programska oprema Poly Lens ponuja izboljšano uvajanje in upravljanje Poly sistemov, kar omogoča poenostavljeno dodajanje novih naprav in konfiguriranje brez zahtevne tehnične namestitve. Te izboljšave so ključnega pomena, ko organizacije nadgrajujejo in preoblikujejo delovne prostore. S tem je zagotovljena dosledna uporabniška izkušnja, pa tudi prihranek časa in virov. Nova integracija koledarja Microsoft Office 365 zagotavlja celovit pregled zasedenosti in izkoriščenosti prostorov na več platformah, tako da lahko oddelek IT na podlagi trendov uporabe pripravi boljše načrte dodeljevanja prostorov. Poly Lens postavlja z AI podrte temelje za uvajanje, upravljanje, spremljanje in vpogled v prostore, kjer uporabljate videokonferenčno opremo.

Za več informacij pokličite na 051 377 865 ali pišite na info@nkt.si.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji