Objavljeno: 14.12.2013 01:00

iPhone 5S tudi pri Telekomu

Telekom Slovenije je na vseh prodajnih mestih pričel s prodajo trenutno najbolj vročega pametnega telefona iPhone 5S, obenem pa je v ponudbi tudi cenejši iPhone 5C, najbolj barviti telefon družbe Apple doslej. iPhone 5S in iPhone 5C sta uporabnikom na voljo z možnostjo nakupa na obroke, uporabniki pa lahko akcijsko ceno še dodatno znižajo z unovčitvijo SiOL BON-a. BON je prenosljiv, tako da ga lahko uporabniki tudi podarijo.    

iPhone 5S je v ponudbi Telekoma Slovenije na voljo v zlati, srebrni in temno sivi barvi ter v vseh treh različicah pomnilniških kapacitet (16 GB, 32 GB in 64 GB). iPhone 5C je na voljo v beli, zeleni, roza in modri barvi, vsakič s pomnilnikom velikosti 16 GB.

Ob predstavitvi še ni na voljo podpora z različicami za Mobitelovo omrežje LTE, vendar je ta v pripravi in bo na voljo kasneje. Medtem Telekom uporabnikom pametnih telefonov ponuja cenovno ugoden dostop do najhitrejšega mobilnega omrežja v državi.

Storitev Hitri internet LTE/4G 20 uporabnikom omogoča brezplačen dostop do omrežja LTE/4G s hitrostjo prenosa podatkov do 21,6 Mb/s k uporabniku in do 5,76 Mb/s od uporabnika, sam prenos podatkov pa se obračuna po veljavnem ceniku naročniškega paketa in dodatno vključenih količinah za prenos podatkov.

Od 1. januarja 2014 dalje bo na voljo za 6 evrov mesečno še zmogljivejši dostop Hitri internet LTE/4G 100, ki omogoča dostop do omrežja LTE/4G s prenosnimi hitrostmi do 100 Mb/s k uporabniku in do 50 Mb/s od uporabnika. Mobitelovo omrežjem LTE/4G sicer pokriva že 86 slovenskih krajev in 55 odstotkov prebivalcev.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji