Oglasno sporočilo
Objavljeno: 28.4.2021

Dvignite raven produktivnosti doma ali v pisarni

Ne tako daleč nazaj smo še uporabljali pisarne s posebnimi sistemi prezračevanja, da bi skozi celoten dan ohranili visoko energetsko raven. Posebno skrb smo namenili svetlobi, da bi bili čim bolj osredotočeni na delo in da bi ob tem čim manj utrujali oči. Pisarniška razsvetljava je bila posebej oblikovana z namenom, da bi „optika“ vpijala vse detajle brez kakršnihkoli motenj. Veliko pozornost se je posvečalo izbiri pisarniškega stola oziroma njegovi ergonomiji. Seznam je dolg. Poskrbelo se je res tudi za najmanjše podrobnosti.

Potem pa smo se znašli v kuhinji.

Šalo na stran – koronavirus je popolnoma obrnil na glavo pojem „delovni pogoji“, kakršnega smo poznali prej. Pisarne smo zamenjali s prostori, ki so nam še do včeraj služili za kuhanje, igro z otroki ali druženje s prijatelji. Nismo si mogli niti predstavljati, da bo ta isti prostor postal naša pisarna, konferenčna dvorana, prostor za sestanke in predstavitve. Toda ne glede na pogoje je potrebno vedeti, da potrebujete za uspešno in nemoteno opravljanje dela lokacijo, pogoje in opremo, ki vam bo to omogočala. Da bi ohranili motivacijo in produktivnost tako na delovnem mestu kot tudi doma, vam prinašamo rešitve za kakovostno in učinkovito organizacijo dela in delovnega okolja.

Podjetje Logitech izstopa kot eno od vodilnih Tech podjetij z več kot 30 leti izkušenj v IT-industriji. Predstavilo je novo MX serijo proizvodov, ki vam bodo omogočili delo ob najboljših performansih. 

Tako iz bogate ponudbe kakovostnih računalniških mišk posebej izstopa ultimativna MX Master 3 brezžična miška, katere elektromagnetno skrolanje je dovolj nastančno, da se ustavi pri pikslu; in dovolj hitro za pomik 1000 linij v sekundi. Je ultra tiha, poleg tega pa je ta doslej najnaprednejša miška serije Master kar 90% hitrejša in kar 87% natančnejša. Njena oblika pa popolnoma ustreza oz. se prileže dlani. Omogočila vam bo nemoteno upravljanje z več računalniki hkrati in delo na vsaki površini ter s tem maksimalno olajšala poslovne naloge.

V Logitechovi ponudbi prav tako izstopa MX Anywhere 3 brezžična miška. Svoje ime je dobila zaradi možnosti uporabe na skorajda vsaki podlagi, celo na steklu, kar ji omogoča Darkfield tehnologija. V skladu z aktualnimi trendi na trgu poudarek ni več samo na tehnoloških lastnostih, temveč tudi na enako kakovostni estetski komponenti, zaradi katere ta miška izgleda naravnost fantastično. Ob predhodni izdaji v črni/antracit barvi je sedaj na voljo v treh barvah: črni, beli in roza, ki se je že pokazala kot poseben favorit med žensko publiko. Navdušila vas bo s svojim natančnim senzorjem, premikanjem do 1.000 linij v sekundi, tihim delovanjem, možnostjo istočasnega povezovanja na treh napravah in trajanjem baterije do 70 dni.

Ne pozabite tudi na pomembnost kakovostne tipkovnice, ki lahko znatno pospeši hitrost in izboljša kakovost vašega dela. Brezžična MX Keys tipkovnica vam bo omogočila izreden čut pri tipkanju, kar lahko pripišemo posebnim vdolbinam vsake tipke. Ta tanka in lahka tipkovnica ima opcijo tudi dodatka - posebnega dela, namenjenega počivanju vaših dlani. Z osvetljenimi črkami na tipkah in svetlobo v ozadju boste lažje delali v vseh pogojih; tihe easy switch tipke pa nudijo hiter preklop med tremi povezanimi napravami. Njen eleganten dizajn še enkrat potrjuje Logitechov korak naprej v smeri nadgradnje najnaprednejše tehnologije z dizajnerskimi inovacijami, kar dokazujejo tudi številne nagrade za dizajn iz strani priznanih svetovnih organizacij.

Upamo, da vam bodo vsi ti nasveti pomagali k izboljšanju produktivnosti in opravljanju nalog od doma hitreje, enostavneje in bolj učinkovito.

JFTBOR8AKpU

www.anni.si

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji