Toshiba Satellite A210-1AO

Objavljeno: 29.4.2008 09:45 | Avtor: Žiga Veber | Kategorija: Prenosni računalniki | Revija: April 2008 | Teme: preizkus, prenosnik, nenehni testi

Toshibini modeli Satellite se ponašajo s kakovostnim in elegantnim ohišjem, ki ob zaprtem zaslonu s svojo sijajno črnino spominjajo na fino klavirsko lakiranje. Enako velja tudi za različico A210-1AO, za katero v Toshibi pravijo, da se ponaša z zelo dobrim razmerjem med ceno in zmogljivostjo. Praviloma drži, vendar kot ponavadi tudi ta zgodba ni tako preprosta.

Kot smo že zapisali, je ohišje kakovostno, zaslon pa se odpira zgledno, brez zvijanja, tiho in gladko. Enako dobra je tipkovnica, ki je sicer na prvi pogled zaradi nič kaj obetavne srebrne barve videti ceneno, pa tudi posamezne tipke na otip ne delujejo tako prijetno kot pri nekaterih izdelovalcih, vendar se pri tipkanju izkaže zelo dobro. Hvalimo tudi drsno ploščico, ki lahko deluje tudi kot niz bližnjic in drsnik za nastavitev glasnosti odličnih zvočnikov. Preklop med načinoma delovanja se zgodi, ko kliknemo določen del drsne ploščice, natančneje zgornji desni rob, a to žal lahko storimo tudi pomotoma. Na sprednji strani je sicer še priklop za slušalke in mikrofon ter kolesce za nastavitev glasnosti, zraven pa najdemo še čitalnik pomnilniških kartic.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki