Objavljeno: 30.3.2021 | Avtor: Boris Šavc | Monitor April 2021

Razstrupljanje s telefonom

Post je priljubljena oblika spodbujanja regeneracije in naravnih mehanizmov razstrupljanja v telesu. Med stranskimi produkti posta je tudi izguba odvečne telesne teže. To je cilj prav posebnega, prekinitvenega posta. Tu so najboljše aplikacije zanj.

Najbolj priljubljena aplikacija za prekinitveni post je hkrati tudi najpreprostejša. Zero zagovarja trditev, da prekinitveni post ni način hujšanja, temveč življenja. Primerna je za začetnike, ki bi želeli izgubiti nekaj odvečne teže, se bolje počutiti, imeti več energije in biti bolj zdravi. Začetnikom je na voljo precej dokaj enostavnih načrtov postenja ter možnost izdelave povsem svoje poti. V obeh primerih aplikacija poskrbi za dosledno izvajanje zastavljenega cilja.

Malce bolj napredna je aplikacija Window, ki je še vedno prijazna do začetnikov, a ponudi naprednejše zmožnosti ter obilico nasvetov, če ne vemo, kje začeti. Letna naročnina, ki omogoči sledenje vnaprej pripravljenim, na uspeh obsojenim postnim načrtom, objavljanje fotografij, beleženje opazk in aktivno nadzorovanje telesne teže, ni poceni, vendar zagotavlja zadostno mero motivacije, s katero poskrbimo, da se ne uklonimo skušnjavam ter zatavamo stran od želene poti.

Prekinitveni post se vsakodnevno vrti okoli hrane. Medtem ko se druge aplikacije osredotočijo predvsem na časovno okno hranjenja, se Fastic posveča kakovosti prehrane, ki nas zadovolji dovolj, da zdržimo naslednje obdobje čiščenja. V aplikaciji je zbranih več kot 400 receptov iz zdravih sestavin ter nebroj nasvetov in informacij, da v vsakem trenutku vemo, kaj se dogaja v našem telesu.

Še bolj se na prehrano naslanja BodyFast in poskrbi za veliko število najrazličnejših programov, ki jih vodijo strokovno usposobljeni profesionalci. Če smo resnično odločeni za velik korak in spremembo v življenju, je naročnina na program med boljše potrošenimi evri, saj nas opremi s toliko podrobnimi navodili, z znanjem, nasveti in besedami podpore, da nam preprosto mora uspeti.

Zadnja predstavljena aplikacija za podporo prekinitvenemu postu Vora je dokaj običajna sledilka dnevnim aktivnostim uporabnika, povprečna obveščevalka o uspehih na področju izgube teže in izboljšanja zdravja ter navadna motivatorka, ki se z občasnimi palci navzgor trudi, da ne izgubimo volje. Na enem področju pa je najboljša – pri družabnih vezeh, ki poskrbijo, da imamo oporo pri pravih ljudeh, somišljenikih iz kosti in kože. Teh ne more nadomestiti nobena umetna pamet.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji