OKI C8800

Objavljeno: 5.12.2007 10:41 | Avtor: Tadej Beravs | Kategorija: Laserski tiskalniki | Revija: November 2007 | Teme: laser, tiskalnik, nenehni testi

V Okijevi ponudbi barvnih laserskih tiskalnikov, ki zmorejo tiskati do velikosti A3+, je poleg najosnovnejšega in najcenejšega modela C8600 (ki je bil opisan v marčevski številki naše revije) tudi nekoliko naprednejši model C8800. Princip in zgradba tiskalnika ostajata enaka. Namesto klasičnega laserskega postopka uporablja tehnologijo LED, temu primerna je še vedno nizka ločljivost izpisa - 600 pik na palec. Hitrost izpisa ostaja enaka, prav tako tudi kakovost. Opaznejše spremembe so sicer očem skrite, marsikateri nepoznavalec pa jih skorajda ne bi opazil, če izvzamemo velike razlike v ceni.

Tiskalnik je klasične oblike, podoben drugim Okijevim tiskalnikom. Glede na to, da zmore tiskati do velikosti A3+, je precej kompaktno grajen. Kljub temu težko rečemo, da bi bila pisarniška miza najprimernejši prostor zanj. Če mere niso problem, pa verjetno kmalu postane nadležen dokajšen hrup, ki ga povzroča med tiskanjem.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki