OKI C801N

Objavljeno: 29.3.2011 | Avtor: Blaž Hafner | Kategorija: Laserski tiskalniki | Revija: Marec 2011 | Teme: preizkus, tiskalnik, laser, nenehni testi

Tiskalniki, ki so zmožni prebaviti liste formata A3, so ponavadi velikanski primerki s ceno, ki je bliže ceni majhnega avtomobila kot pa številki, ki si jo predstavlja povprečen uporabnik, ko pomisli na tiskalnik. OKI dela s svojim C801N izjemo, saj je kljub svoji sposobnosti spravljen v kompaktnejše ohišje. Ob tem je treba povedati, da tiskalnik še vedno ni majhen in je s svojimi 36 kg kar konkreten zalogaj pri prenašanju. Je pa res, da ob pogledu nanj in primerjavi s konkurenco nikoli ne bi pomislili, da je sposoben tiskati na liste A3.

Osnovni predal sprejme 300 listov, dodatnih 100 pa je mogoče naložiti v večnamenski podajalnik. Na voljo sta tudi dva dodatna predala, vsak s zmogljivostjo 530 listov. Poleg tega je mogoče dokupiti tudi dodatek za dvostranski disk, a roko na srca, ta funkcionalnost bi lahko bila vgrajena že v osnovno naprava, posebej ob tej ceni. Pogrešamo pa možnost razširitve 128 MB vgrajenega pomnilnika, ki bi pri tiskalniku te vrste lahko bil zajetnejši. Poleg tega bi lahko USB in omrežnemu priključku delala družbo še brezžična povezava. Moti tudi zelo glasno delovanje, še posebej, ker se pogosto zdi, da je hrup posledica slabo sestavljenih komponent, ki se med seboj drgnejo.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki