Nova pisarna v delu

Objavljeno: 29.9.2009 | Avtor: Miran Varga | Kategorija: Veliki preizkusi | Revija: September 2009 | Teme: preizkus, Microsoft, Office

Ste se kdaj znašli pred dilemo, kaj podariti človeku, ki ima že vse? Ponavadi izberemo kakšno preprosto, a uporabno stvar, ki bo obdarovanca večkrat spomnila na nas. No, vsaj takrat, ko jo bo uporabljal. V podobni dilemi so bili očitno pri Microsoftu, ko so se začeli ukvarjati z novo različico pisarniškega paketa Office. Digitalna pisarna z letnico 2010 je ravno toliko prenovljena in izboljšana, da si zasluži nov rojstni dan.

Velikan iz Redmonda je v okviru srečanja Microsoft Worldwide Partner Conference 2009 svojim najzvestejšim partnerjem že predstavil vrsto programskih paketov z letnico 2010. Prihodnje leto bo programski gigant povil naslednje rešitve: Office 2010, SharePoint Server 2010, Visio 2010 in Project 2010. Vsi omenjeni programi in programski paketi so že daleč v razvojni fazi in so bili omejenemu številu uporabnikov dani v predogled tehnologije. Nekaj deset tisoč uporabnikov je bilo v okviru programa Technical Preview povabljenih k preizkušanju izdelkov Office in Visio. Nekaj novosti iz pisarniške zbirke Office 2010, ki bo predvidoma na voljo v prvi polovici prihodnjega leta, 2010, predstavljamo tudi mi.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki