Objavljeno: 28.12.2023 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Januar 2024

Naš izbor na iPhonu

LimWalls Prilagodljiva ozadja s spremenljivimi elementi LimWalls uporabniku omogočajo ustvarjanje različnih kombinacij iz ene same slike.

Moloko Prilagajanje telefona po lastnih željah poleg spremembe ozadja vključuje tudi spreminjanje privzetih ikon nameščenih aplikacij.

LiveUp LiveUp izkorišča prikaz živih obvestil na zaklenjenem zaslonu operacijskega sistema iOS 16 in zmanjša pogostost odpiranja aplikacij.

MD Blank Widget Prozorni lebdeči pripomočki brez imena se med prikazovanjem koristnih in izbranih informacij zlijejo z ozadjem telefona.

XAgo Lebdeči pripomočki XAgo nam omogočajo sledenje posamezni aktivnosti ter hitro osveževanje preteklega časa.

Anybox Kasnejše branje na spletu najdenega gradiva je z aplikacijo Anybox omogočeno in izboljšano na vrsti povezanih naprav.

Tana Capture Tana Capture je digitalna zajemalka prebranega besedila, zvoka, slik in različnih zapisov, ki jih želimo shraniti za kasnejšo rabo.

Amount Wordify Program že z imenom nakaže svoje poslanstvo, ki se osredotoča na spreminjanje številk v besede različnih jezikov.

Unpluq Prazniki so sicer za nami, a zakaj se ne bi še naprej družili s prijatelji in z družino? Prvi korak k cilju je zmanjšanje časa, ki ga prebijemo pred zaslonom.

Structured Structured je aplikacija za načrtovanje časa, ki koledarje in zadane naloge za večjo učinkovitost in pregled združi v en sam vizualni časovni načrt.

Moon Da luna vpliva na naše razpoloženje, vemo že dolgo, kako in kdaj, pa nam razkrije aplikacija Moon.

Tepy Digitalni fizioterapevt Tepy je plod človeškega znanja, ki nas ob pomoči umetne inteligence poskuša odrešiti kronične bolečine.

SwitchLight Osvetlitev je pomemben del fotografskega znanja, začetnikom z njo pomaga umetna inteligenca programa SwitchLight.

SplitCrop Za učinkovito izrezovanje izbranega dela zaslonskih slik in dokumentov PDF uporabimo orodje SplitCrop, ki nas reši iz marsikatere zagate.

Atomus Sodobno umetnost najdemo vsepovsod, tudi v aplikaciji, ki na telefonu z dotikom pričara pravo zvočno in vidno doživetje.

Lemo FM Preprosta aplikacija nam pomaga reševati težave s spanjem in s sproščujočimi zvoki poskrbi za vsakodnevno dobro počutje.

GPixel Potezna dirka, ki simulira staro igro frcanja različnih stvari po kuhinjski mizi, ponuja obilo zabave ob obujanju otroških spominov.

Jump Heroes Igra refleksov od igralca zahteva, da v živahni seansi ob številnih ovirah preživi čim dlje časa s skakanjem po skopo odmerjeni igralni ploskvi.

My Little Blood Cult Malce drugačen mobilni ribolov ni namenjen igralcem šibkega želodca, saj iz globin pekla na dan privleče nepričakovane grozote.

Puzzle & Dragons Story Novi del znane serije igranja vlog s postavljanjem kroglic po tri v vrsto je žal na voljo zgolj v sklopu naročnine Apple Arcade.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji