Objavljeno: 26.1.2021 | Avtor: Jure Forstnerič | Monitor Februar 2021

Naš izbor na iPhonu

WakeUp Enostavna aplikacija, namenjena zbujanju omrežnih naprav prek standarda Wake-on-Lan.

Unread Eden boljših bralnikov novic prek standarda RSS za naprave iOS, podpira različne storitve (Feedly, Feedbin), dodamo lahko tudi le posamezne vire.

Note – Beautiful Notes Enostavna in pregledna aplikacija za beležke s kopico funkcij in možnosti, tudi z deljenjem zapiskov.

Flik Pay Slovenska aplikacija za hitro in varno plačevanje ter nakazovanje denarja med uporabniki različnih bank.

Lux Light Meter Enostavna, a uporabna aplikacija za fotografe, s katero lahko izmerimo in primerjamo raven svetlobe v prostoru.

Magnetic Zmogljiva aplikacija za urejanje najrazličnejših seznamov, v osnovi namenjena seznamom opravil. Na voljo tudi za računalnike Mac.

Earthquake V zadnjem mesecu smo tudi v Sloveniji začutili kar nekaj potresov, z aplikacijo Earthquake pa lahko spremljamo potresno dogajanje po vsem svetu.

Home Assistant Home Assistant je odprtokodno vozlišče za vodenje pametnega doma, ponuja pa tudi aplikacijo za naprave iOS.

Wakeout! Aplikacija leta po Applovi oceni. Wakeout nas opominja na redne kratke in enostavne fizične vaje skozi ves dan.

Pause: daily mindfulness Enostavna aplikacija, namenjena rednemu sproščanju čez dan po principu čuječnosti (mindfulness).

Kaia Health Aplikacija z razteznimi vajami in telovadbo, namenjeno odpravljanju različnih bolečin.

Skillshare Ena večjih spletnih strani z učnimi vsebinami najrazličnejših vrst ponuja tudi odlično aplikacijo.

Color Widgets iOS 14 je prinesel ogromno novih možnosti pri zaslonskih pripomočkih, Color Widget pa nam ponudi veliko možnosti pri njihovem ustvarjanju.

Foodie – Camera Izredno pregledna fotografska aplikacija, v osnovi namenjena fotografiji hrane, a je zaradi kopice filtrov uporabna za kakršnekoli fotografske podvige.

Discord Aplikacija za trenutno sporočanje in klepet, v osnovi namenjena igričarjem, ki podpira tudi glasovne in video pogovore.

Steve – Widget Game Enostavna igra, v celoti zapakirana v obliko lebdečega pripomočka na domačem zaslonu (widget).

Pico Tanks Hitra spletna igra, v kateri se v boju tankov spopadeta dve ekipi s po tremi igralci, med igranjem paodkrivamo različne nadgradnje in dodatke.

Mad Skills Motocross 2 Dirkanje z motokros motorji po različnih progah, kjer je ključnega pomena lovljenje ravnotežja.

Helo Whale : Idle Aquarium Pomirjujoča igra, kjer z nabiranjem različnih sestavin razvijamo akvarij in vanj privabljamo ribe.

EVE Echoes Spletna igra v svetu priljubljene EVE Online, kjer krmilimo svojo vesoljsko ladjo po vesolju, raziskujemo, se bojujemo, trgujemo in še kaj. 

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji