Objavljeno: 29.5.2018 | Monitor Junij 2018

Naš izbor na iPhonu

Prezi Viewer Aplikacija za vse, ki pripravljajo predstavitve s spletno storitvijo Prezi. Z njo lahko predstavitve kažemo neposredno z naprave iOS.

Confide Program za varno pošiljanje šifriranih sporočil, fotografij in tudi videa. Ko so sporočila prebrana, se tudi samodejno izbrišejo, onemogočen je zajem slike zaslona.

Puffin Web Browser Še en alternativni spletni brskalnik se hvali predvsem s hitrostjo brskanja, varnim delovanjem in optimiziranim predvajalnikom videa.

Vintage Camera Program za ljubitelje staromodne fotografije Vintage Camera ponuja veliko različnih filtrov, ki simulirajo stare, analogne filme.

MiniKeePass Aplikacija za varno hrambo gesel MiniKeePass je seveda združljiva tudi s KeePassom, odprtokodnim programom za vodenje gesel.

Wheelmap Navigacijska aplikacija, povezana s spletiščem Wheelmap.org, je namenjena invalidom, da lažje poiščejo podjetja in storitve, ki so prijazna do gibalno oviranih.

Citymapper Transit Navigation Idealna aplikacija za vse, ki se bodo poleti odpravili na kako potovanje. Citymapper ponuja zmogljivo navigacijo z javnim prevozom.

Flush – Toilet Finder & Map Še ena aplikacija za popotnike, tokrat nam priskoči na pomoč, ko potrebujemo najbližje javno dosegljive toalete.

Runtastic Results Workout Podjetje Runtastic ponuja veliko aplikacij za različne športne aktivnosti, Results Workout pa meri predvsem na doseganje vidnih in merljivih rezultatov.

FlashScore.si Hitro dosegljivi športni rezultati v realnem času. FlashScore ponuja vmesnik v slovenščini, podrobnosti o tekmah in možnost osebnih prilagoditev.

Quizlet Flashcards Aplikacija, v kateri si naredimo karte za učenje, namenjena predvsem učenju tujih jezikov in besedišč.

Video Games Database Scanner Program za vse, ki imajo doma nepregledno množico iger, podpira tudi optično branje črtnih kod in samodejni vnos iger v našo zbirko.

Chess Clock by Chess.com Preprosta, pregledna aplikacija z različnimi vnaprej pripravljenimi načini, namenjena zagrizenim šahistom.

Ava Airborne Izredno lepa igra, v kateri z deklico Avo poletimo med oblaki in ovirami, pri tem pa se izogibamo nevarnostim.

Eden Obscura Nenavadna igra, ki ob pomoči kamere telefona ustvari različne vidne učinke, med katerimi skačemo in nabiramo prst za rast fantazijskih rastlin.

Diggerman Prikupna arkadna igra, v kateri se mora naš heroj prekopati do ugrabljene ljubezni, pri tem pa se izogiba lavi, eksplozivu in še čemu.

Fusion Heroes V Fusion Heroes si ustvarimo lastnega pretepaškega robota in se z njim odpravimo v divji boj s trumami nasprotnikov. Med igro si pridobimo tudi ekipo pomagačev.

MMX Hill Dash 2 Igra dirkanja čez drn in strn, v kateri je na voljo obilo različnih terenskih dirkalnikov, od motorjev do tovornjakov, stopnje pa so polne skokov in prepadov.

Disney Heroes: Battle Mode Prikupna potezna igra, v kateri naberemo ekipo junakov iz različnih Disneyjevih in Pixarjevih animiranih filmov in se spopademo z nepridipravi.

Star Trek Timelines Igra raziskovanja in vesoljskih bojev, v kateri so na voljo liki iz različnih obdobij Zvezdnih Stez, poleg klasičnih so tu tudi liki nove serije Star Trek: Discovery.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji