Objavljeno: 31.10.2023 | Avtor: Boris Šavc | Monitor November 2023

Naš izbor na Androidu

Focus Launcher Zloščen zaganjalnik Focus Launcher se od tekmecev razlikuje po edinstvenem prikazu aplikacij na domačem zaslonu.

Pix Wallpapers Profesionalna zbirka edinstvenih ozadij oblikovalskega podjetja PashaPuma Design loči med dnevnim in nočnim načinom delovanja naprav.

Folder in Folder Združevanje aplikacij v imenike še nikoli ni bilo tako preprosto kot s programskim pripomočkom Folder in Folder.

Inure Inure je vizualno privlačen odprtokodni upravitelj aplikacij z močno analitično komponento.

Ad-silence Ad-silence odstranjuje oglase pri uporabi številnih aplikacij, med katerimi sta tudi glasbena odjemalca Spotify in Tidal.

World Clock Widget Lebdeči pripomoček nam na domači zaslon dostavi neomejeno število ur iz različnih časovnih pasov po svetu.

Floating Timer Floating Timer poskrbi za uporabnike, ki v vsakem trenutku dneva potrebujejo na zaslonu telefona štoparico.

KeyPass Odprtokodni upravitelj gesel, ki deluje tudi brez povezave z internetom, poveča digitalno varnost sleherne naprave.

Prosper Preprost upravitelj opravil Prosper se ponaša z učinkovitim in enostavno razumljivim uporabniškim vmesnikom.

Bring Me Programski pripomoček Bring Me nas vedno pravočasno opomni, da zabeleženih stvari ne pozabimo. 

Expiring Product Notifications Odličen programski pripomoček nam omogoča, da poslikamo in z rokom uporabe opremimo vsebino domačega hladilnika.

Plantum Skrb za rože in druge rastline bo lažja s prepoznavanjem zelenih prijateljic programa Plantum.

Vaux Nova aplikacija za urejanje videoposnetkov ponuja številne funkcije, razdeljene na orodja za video in zvok. Naprednejša so plačljiva.

TrainingPeaks Srce športne aplikacije Training Peaks so natančno izdelani in nadvse prilagodljivi treningi s številnimi aktivnostmi za porabo kalorij.

Rain Brezplačna aplikacija za napovedovanje vremena dostojno opravlja svoje poslanstvo tudi v nočnem in AMOLED načinu.

Weatherian Weatherian je resna vremenska aplikacija z zabavnim prikazom dnevne ali tedenske napovedi.

Franz Franz je interaktivna zgodba, ki jo je vredno preizkusiti. V glavni vlogi je bitje, ki živi na igralčevem telefonu.

Super Dash Neskončno tekanje, zapakirano v dirkalno igro, zahteva maksimalno hitre reflekse in zvrhano mero potrpljenja zaradi počasnega (brezplačnega) napredovanja.

Rogue's Treasure Fall Podobne zahteve kot Super Dash ima tudi neodvisna igra nabiranja zakladov, ki igralcu težaško delo olajša z domiselnimi nadgradnjami.

Emergency Nagrajena nemška igra igralca obuje v čevlje gasilca, policista in reševalca ter ga sooči z raznovrstnimi scenariji.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji