Objavljeno: 31.1.2023 | Avtor: Jure Forstnerič | Monitor Februar 2023

Naš izbor na Androidu

Mere Launcher Minimalističen zaganjalnik se z velikimi ikonami in olajšano rabo telefona trudi učinkovito zamenjati klasični uporabniški vmesnik sistema Android.

Reading mode Googlov pripomoček z dodatnimi nastavitvami pomaga slabovidnim pri branju spletnih vsebin.

Wallfever Wallfever je največja zbirka preprostih ozadij najvišje kakovosti, ki polepšajo sleherni telefon z operacijskim sistemom Android.

Neeva Mobilni brskalnik Neeva želi uporabnika nagovoriti k menjavi dežurnega spletnega pripomočka z učinkovitim ustavljanjem oglasov.

Copyist Umetna inteligenca s storitvijo ChatGPT na čelu trka na velika vrata. Svoj lonček pristavlja aplikacija za samodejno pisanje spletnih vsebin.

Brainly Brainly je program, ki nam pomaga poiskati odgovore na številna vprašanja, če se nam porajajo ob pisanju domačih nalog.

Milki Upravitelj časa za učinkovitejše delo in učenje Milki osredotočanje oplemeniti z uporabniško določenimi cilji.

Deepstash Zgolj pet minut dnevno z aplikacijo Deepstash nas naredi pametnejše, boljše ljudi, v katerih vzklije seme želje po usvajanju novega znanja.

My Link Manager Upravitelj spletnih zaznamkov My Link Manager neodvisno od izbranega raziskovalca uspešno hrani vse najdene naslove in jih deli naprej.

To-Do Blocks Urnik opravil To-Do Blocks znani recept oplemeniti s svežim pristopom, ki se v vsakem trenutku osredotoča le na posamezne dejavnosti.

Routinery Program Routinery nam z naprednim upravljanjem časa priskoči na pomoč pri načrtovanju in izvajanju vsakodnevnih opravil.

Energio V času energijske draginje je program za beleženje porabe elektrike, plina in vode nujna oprema slehernega družinskega telefona.

Virtuagym Fitness Hitro rastoča zbirka najrazličnejših telovadnih vaj z animiranim vaditeljem poskrbi za njihovo pravilno izvajanje.

Food Log Journal Na novega leta dan se je marsikdo odločil izgubiti kilogram ali dva. Osnovni pripomoček za dosego tega cilja je dnevnik vnosa hrane v telo.

Pass the Peaz Osebna zbirka receptov za kuhanje omogoča shranjevanje babičine mojstrovine in njeno deljenje s svetom.

Rewind Glasbeno potovanje v preteklost Rewind z ustreznim kontekstom predstavlja odličen način uživanja v glasbi iz naše mladosti.

Wordicate Besedna igra Wordicate z znano igralno mehaniko je prvenstveno namenjena ljubiteljem križank.

Resonance of the Ocean Čudovita igra zbiranja in uporabe različnih predmetov na prijetnem otoku je kot nalašč za nekajminutno vsakodnevno sproščanje uma.

Murder by Choice: Clue Mystery Detektivke v slogu Agathe Christie so spet priljubljene tako na televiziji kot v igrah. Velikost zaslona pri odkrivanju morilca ne igra nobene vloge.

Cat Snack Bar Zabavna kuharska dogodivščina z mačkami v glavnih vlogah nas postavi v čevlje lastnika nenavadne restavracije.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji