Objavljeno: 25.10.2022 | Avtor: Boris Šavc | Monitor November 2022

Naš izbor na Androidu

Jumping Phone Padec telefona na tla vsekakor ni zabaven dogodek. Malo ga lahko omili le njegovo kričanje z aplikacijo Jumping Phone.

Re:Work Re:Work je odjemalec elektronske pošte in mobilni koledar, ki na enem mestu združi več različnih uporabniških računov.

Worldwide Walkie Talkie Čar komunikacije iz otroštva ponovno pričara digitalni voki-toki, ki sodoben pametni telefon spremeni v pravo retro napravo.

Pivot Vsi ljudje na svetu imamo dnevno na razpolago le 24 ur. Najbolje jih izkoristimo ob pomoči aplikacije Pivot.

ZomokMe Varčevanje se začne z natančnim pregledom prihodkov in odhodkov, ki ga na dnevni ravni dostavi program ZomokMe.

Brain Bump Odličen učni pripomoček Brain Bump združuje povzetke knjig, kartice za učenje in dnevno utrjevanje znanja.

Journally Mobilni dnevnik s priročnim koledarjem in z debelo plastjo varovanja zasebnosti vestno posnema klasični zvezek z osebnimi zapisi.

Trotteo Pandemija se je umirila in meje so znova odprte, kar pomeni, da lahko spet potujemo. Tudi ob pomoči informacij iz aplikacije Trotteo.

Screen Recorder – Recorder Klici starejših sorodnikov in znancev se skupaj z zmožnostmi pametnega telefona sorazmerno množijo. Nanje odgovarjamo s posnetki želenih postopkov.

CapCut Urejevalnik video posnetkov CapCut je s številnimi filtri, orodji in naprednimi zmožnostmi kot nalašč za ustvarjanje vsebin za objavo na družabnih omrežjih.

Glitch Lab Nam v mobilni galeriji na telefonu manjka zanimivih fotografij? Nič hudega, Glitch Lab še iz tako dolgočasnega motiva naredi ogleda vreden izdelek.

StockPixels Brezplačna zbirka najrazličnejših fotografij spletišča Pexels nam pride prav pri izdelavi predstavitev, člankov in drugih vsebin.

Expiry Date Reminder Pomembnih datumov je v vsakdanjem življenju posameznika toliko, da si jih je težko zapomniti. Nanje opozarja Expiry Date Reminder.

Three Spoon Odličen pripomoček za sledenje živilom v našem domu opozarja na roke veljavnosti in samodejno ustvari nakupovalni seznam.

BeReal BeReal je družabno omrežje, ki se z zgolj eno dnevno objavo dogajanja pred kamero in za njo trudi prikazati resnično življenje pravih prijateljev.

Suggestream Ob poplavi pretočnih storitev, ki jih tudi na slovenskem trgu ne manjka, je vsak nasvet pri izbiri vsebin dobrodošel.

Friends The Quiz Z mobilnim kvizom Friends The Quiz na zabaven način preverimo znanje o kultni humoristični seriji Prijatelji.

Fast 60 Igra Fast 60 je preizkus hitrega razmišljanja, kjer v različnih zaporedjih izbiramo števila od 1 do 60.

Roach Race Mini igra iz igre Cyberpunk 2077, ki nas postavi v vlogo Geraldu zvestega konja Roacha (Witcher), je poslej na voljo tudi na dežurni mobilni napravi.

Roots of Tomorrow Zabavna in izredno poučna igra nas nauči pravilno kmetovati. Samooskrba je namreč iz dneva v dan pomembnejša.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji