Objavljeno: 28.6.2022 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Julij-avgust 2022

Naš izbor na Androidu

Edge Card Launcher Edge Card Launcher je zaganjalnik sodobnega videza, ki je namenjen enoročnemu upravljanju telefona.

Palette Priročno orodje nam pomaga pri spreminjanju domačega zaslona tako, da nas ob izbiri želenega kompleta oskrbi z ikonami, ozadji in s pripomočki.

App Exit Button Preprost programski pripomoček na zaslon prilepi lebdeči gumb, s katerim sleherno odprto aplikacijo z eno samo potezo zapremo.

Widgetshare Widgetshare ni prava izmenjava lebdečih pripomočkov, kot obljublja v naslovu, temveč izmenjava fotografij v obliki lebdečega pripomočka.

Screenshot Flow Aplikacija Screenshot Flow je namenjena osebam, ki morajo prijateljem ali sorodnikom stalno razlagati, kako se kaj na telefonu naredi.

Measury Zanimiv pretvornik merskih enot nam svoje usluge ponuja v navezi s skenerjem, ki angleški recept v hipu spremeni v slovenskega.

KMINT Nova kriptodenarnica na sceni KMINT podpira pošiljanje in prejemanje različnih digitalnih kovancev ter shranjevanje umetnin NFT.

MonkeyWerx Alternativna trgovina, kjer drugače spregledani umetniki prodajajo najrazličnejše stvari, se ponaša z lastnim podkastom in blogom.

Aqualert Pitje vode je v poletnem času še pomembnejše kot sicer. Ko začutimo žejo, je škoda že storjena, zato telo prehitimo z Aqualertom.

Jow Načrtovanje kosil še nikoli ni bilo tako preprosto. S programom Jow izberemo recept in ga z enim klikom spremenimo v nakupovalni seznam.

BirdNET Raziskovalni projekt univerzitetnega centra K. Lisa Yang omogoča, da posnamemo različno ptičje petje in ga ob pomoči umetne pameti razvozlamo.

Hundeo Nemška aplikacija pomaga vsem novopečenim lastnikom psov pri njihovem hranjenju, oskrbi in vzgoji.

FizzUp Čeprav se je poletje že začelo, ni prepozno za to, da bi po plaži hodili ponosno. FizzUp obljublja, da nas v formo spravi v zgolj šestih tednih!

Dittoed Ljubitelji fotografije, pozor, kakovost vaših slik lahko izboljša digitalni učitelj zajemanja prizorov pred lečo telefona Dittoed.

Windy.com Odlična brezplačna napovedovalka vremena se izkaže z natančnimi primerjavami radarskih slik ter s številnimi zmožnostmi prilagajanja.

Pokedexus Ljubiteljski projekt zbiralcev digitalnih pošasti Pokemon je katalog 898 bitij z vsemi njihovimi variacijami.

Triple Agent Triple Agent je igra za eno napravo (beri: zabavo), podobna globalni uspešnici Among Us, kjer se pretvarjamo, da smo nekaj, kar nismo.

Mythic Legends Večigralski spletni naslov Mythic Legends predstavlja svojo zmes priljubljenih strateških zvrsti, zbiranja kart in še kaj bi se našlo.

Touchgrind Skate 2 Realizem v športnih igrah ni vedno dobrodošel, a rolkanje s prsti je po občutku enako kot prava stvar z nogami.

Happy Colour Happy Colour je sproščujoča igra barvanja po številkah, ki je namenjena potrpežljivim igralcem z občutkom za popolnost.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji