Objavljeno: 26.10.2021 | Avtor: Boris Šavc | Monitor November 2021

Naš izbor na Androidu

Naptime Dremež je pravo sistemsko orodje, ki brez nepotrebne navlake poskrbi za varčevanje z baterijo v trenutku, ko je to najbolj potrebno.

Top VPN Popolnoma brezplačna in neomejena povezava VPN varuje uporabnikovo zasebnost in mu omogoči pot mimo z lokacijo določenih omejitev.

Hogwarts Live Wallpaper Preprosta zbirka dinamičnih ozadij bo razveselila predvsem ljubitelje simpatičnega čarovnika, ki sliši na ime Harry Potter.

PDF Converter Pro Na spletu je pretvarjanje dokumentov iz ene oblike zapisa v drugo že povsem običajno opravilo, ki ga PDF Converter Pro želi prenesti na pleča pametnega telefona.

Rogervoice Francoska aplikacija Rogervoice je namenjena slušno prizadetim uporabnikom. Pomaga jim s prepisom aktivnega pogovora v živo. Tudi v slovenščini!

Talking Translator Talking Translator je nepogrešljiv pripomoček pri sporazumevanju s tujci. Omogočen je tudi pogovor s sogovornikom, ki ne govori slovensko.

Fanya Upravitelj opravil se od tekmecev loči s preprostim, a z zelo učinkovitim uporabniškim vmesnikom, ki ima vse, od kategorij do koledarja.

OpenSea Digitalne umetnine, zaklenjene s kriptožetoni, so zadnji krik mode in tržnica OpenSea je odlična (tudi mobilna) vstopna točka za ukvarjanje z njimi.

ClipDrop Fotografska aplikacija ClipDrop je v prvi vrsti namenjena lastnikom spletnih trgovin, ki jim brez ustreznega studia pomaga do profesionalnih slik izdelkov.

Poltreder Poltreder je francoska aplikacija P2P za deljenje fotografij in video posnetkov, ki brez posredovanja strežnika varuje zasebnost udeležencev izmenjave.

Loona Animirano sproščanje s primernimi aktivnostmi ter pripovedovanjem ob pomirjujočih zvokih nas zaziblje v spanec hitreje, kot preštejemo deset ovc.

Zenia Joga je odličen šport za zatiranje stresa. Zenia s strojnim učenjem, z računalniškim vidom in zaznavanjem gibanja pomaga izboljšati poze.

Mubert Mubert je inovativen predvajalnik glasbe, ki ob pomoči umetne inteligence vedno najde melodijo, da ustreza uporabnikovemu razpoloženju.

Radio Garden Radio Garden več tisoč radijskih postaj pripne na digitalno zemeljsko oblo, s katere jih izbiramo zgolj z užitkarskim potegom prsta.

Kikico Kikico je program, ki na šaljiv način pomaga pri odločitvi, kdo je na vrsti za met kocke pri igri, pospravljanje stanovanja, pomivanje posode in podobno.

Rainmaker Trgovanje s kriptovalutami je resna stvar, ki se je lahko naučimo na zabaven način ob pomoči aplikacije Rainmaker.

Doors: Paradox Zadnja soba pobega razvijalcev Snapbreak z zanimivimi ugankarskimi izzivi sledi vzoru predhodnic Awakening in Origins.

Hellrider3 Adrenalinska vožnja z motorjem je kot nalašč za kratke igralne seanse. Naloge v igri Hellrider 3 so zabavne in podprte s solidno zgodbo.

Moon Pioneer Človeštvo si že od nekdaj želi na luno. Če bi po njej želeli hoditi tudi sami, si omislimo igro Moon Pioneer.

Rumble Party Rumble Party je igra, v kateri se med seboj fizično pomeri 25 igralcev, da na koncu ostane le najspretnejši.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji