Objavljeno: 22.12.2020 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Januar 2021

Naš izbor na Androidu

Panels Programski zaganjalnik Panels se ponaša z nazivom najbolj prilagodljive večopravilne stranske vrstice na tržišču.

Bluetooth audio device widget Odličen lebdeči pripomoček dolgega imena olajša povezovanje bluetooth naprav z dežurnim pametnjakovičem Androidnega okusa.

Brightness Control Free Brightness Control Free je brezplačna različica pripomočka Brightness Manager, ki omogoča nastavitev svetlosti zaslona pri posameznih aplikacijah.

GnssLogger App Program tehnično zahtevnega imena ciljno občinstvo razkriva prav z njim. Gre za poglobljeno analizo delovanja v telefon vgrajenih tipal.

Billey Naročnin na digitalne storitve je iz meseca v mesec več, tako da je dobrodošla pomoč njihovega programskega upravitelja.

Heynote Zanimiva digitalna beležka zapisano shrani v tri kategorije – opravila, nakupovalne sezname in opomnike, ki jih je mogoče prikazati na ozadju telefona.

RingsDo RingsDo je seznam opravil, ki se od tekmecev razlikuje po prikazu stanja določenega opravila, s katerim nas dodatno spodbudi h končanju začetega dela.

Elocance Bralnik Elocance angleško razumevajočim uporabnikom olajša branje (beri: poslušanje) najrazličnejših elektronskih sporočil, dokumentov in člankov.

Socreates Socreates je nov programski izdelek, ki skrbi za naše duševno zdravje. Najprej nam zastavi nekaj vprašanj, nato glede na odgovore posreduje vsebino.

Chai Chai je preprost program za neposredno sporočanje, ki nam omogoča, da poiščemo neznanca in mu izlijemo, kar nam leži na duši.

Cooper Profesionalno družabno omrežje Cooper je namenjeno zasebnemu in poslovnemu druženju sorodnih podjetnikov.

Yubo Yubo je še eno novo družabno omrežje, ki pa se v nasprotju s Cooperjem namesto iskanja poslovnih stikov loteva tkanja prijateljskih vezi.

FaceToon FaceToon je zanimiv urejevalnik fotografij, ki se prvenstveno ukvarja s pretvarjanjem portretov v risane junake.

PhotoRoom PhotoRoom je učinkovit urejevalnik fotografij z enim samim poslanstvom – izbranim slikam zna odstraniti ozadje.

Mangamo Japonski grafični romani Manga so uporabnikom naprav z operacijskim sistemom Android po novem na voljo tudi v novi aplikaciji Mangamo.

Show4me Zadnja izmed glasbenih aplikacij, ki poskrbi, da nam ne zmanjka novega materiala za poslušanje, združi pod isto streho več sorodnih storitev.

Fruit Ninja 2 Naslednik ene prvih zelo priljubljenih mobilnih iger z različnimi igralnimi načini ne odstopa od izredno nalezljivega in preverjenega recepta rezanja sadja s prstom.

Slay the Beat Slay the Beat je zanimiva mešanica ritmične igre z igranjem vlog RPG, katere cilj je obramba Zemlje pred napadom vesoljskih robotov.

Golf in 60 Seconds Golf v minuti ponuja, kar obljublja naslov, igranje igre golfa v šestdesetih sekundah, kjer je sodelovanje lahko, mojstrovanje pa presneto težko.

Doors: Origins Sveži naslov razvijalca digitalnih sob pobega ponuja znano ugankarsko izkušnjo, v kateri glavno vlogo odigrajo tri dimenzije in fizika.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji