Objavljeno: 27.6.2018 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Julij-avgust 2018

Naš izbor na Androidu

Android P Rotation Programski pripomoček Android P Rotation na slehernem telefonu omogoči obračanje telefona po receptu zadnje nadgradnje Googlovega sistema.

The Ultimate Security And Privacy Solution Redmorph je aplikacija za vse, pri katerih je zasebnost na prvem mestu. Natančno sledi vsem zunanjim aktivnostim nameščenih aplikacij in onemogoča nepooblaščeno sledenje.

VPNhub – Secure, Private, Fast & Unlimited VPN VPNhub je nova aplikacija za vzpostavitev varne in zasebne povezave VPN. Ustvarjalci so stari znanci, ki sicer skrbijo za najbolj priljubljeno spletno stran za odrasle PornHub.

EasyJoin "Essential"– Send photos to PC & more Program EasyJoin nam olajša prenos sporočil in drugih datotek ter imenikov s telefona na dežurni, z istoimensko aplikacijo opremljen računalnik.

GFX Tool GFX Tool je programski pripomoček, ki odpravlja težave z grafiko v drugih aplikacijah in igrah.

OneClock – Alarm Clock Budilka OneClock se od tekmecev loči z učinkovitim načinom bujenja, kjer osnovnemu alarmu program samodejno doda rezervne.

Material Gallery Nova Googlova aplikacija je namenjena predvsem razvijalcem, da lahko objavijo načrte lastnih programskih izdelkov in dobijo ustrezno povratno informacijo skupnosti, ki jim bo v pomoč pri delu.

Zero Live Wallpaper (Unreleased) Da telefon ne bo nikoli dolgočasen, poskrbi nova zbirka dinamičnih ozadij Zero Live Wallpaper.

Bottled – Message in a Bottle Bottled je zanimivo, novo družabno omrežje, ki omogoča pošiljanje digitalnih sporočil v steklenici.

CatchUp (Unreleased) Sledenje različnim spletnim storitvam je težaško delo, olajša ga program CatchUp, ki Reddit, Medium, GitHub in druge združi pod eno streho.

Einee – Talk to Einstein Einee je zabavna aplikacija, ki ponuja pogovore z znanimi osebnostmi, med katerimi je poleg Alberta moč najti še Donalda Trumpa, Cleopatro, Napoleona in druge.

Pear App Družabno omrežje Pear je namenjeno staršem, ki bi radi pri vzgajanju otrok pomoč drugih uporabnikov aplikacije.

Sleep Music – Relax, Natural & Soft Sleep Sounds Težave s spanjem bodo z uporabo programa Sleep Music zgolj neprijeten spomin.

Ottipo Photo Editor: Stickers, Frames, Effects Mladež, navdušena nad Instagramom, je ciljna skupina urejevalnika fotografij Ottipo, ki običajno sliko zlahka pretvori v unikat.

Notion – Notes, Tasks, Wikis Čeprav digitalnih beležnic na telefonih z Androidom ne manjka, se aplikacijo Notion izplača preizkusiti.

WHExperience Če ste si kdaj želeli pokukati v Belo hišo, vam skomine po domovanju ameriškega predsednika poteši aplikacija WHExperience.

Slashy Sushi Nova igra priljubljene razvijalske hiše Ketchapp nam dostavi odlično izkušnjo, ki jo je najbolje užiti po majhnih koščkih.

Stickman Soccer 2018 Ker nas je svetovno prvenstvo v Rusiji razvnelo, si omislimo nadaljevanje priljubljene in preproste nogometne igre.

I'm Ping Pong King (Unreleased) Zabavna simulacija namiznega tenisa je ravno pravšnja stvar, ki prežene dolgčas tako v službi kot doma.

LEGO NINJAGO: Ride Ninja Če vas zanima, kako se srednjeveški japonski bojevnik obnese na dirkalni stezi, si naložite zadnjo igro serije LEGO.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji