Objavljeno: 30.1.2018 | Avtor: Jure Forstnerič | Monitor Februar 2018

Najboljše za iPhone

Brain.fm. Zanimiva in koristna aplikacija, v kateri si izberemo vrsto glasbe za različne potrebe – za sprostitev, zbranost itd.

Binaural. Še ena aplikacija za predvajanje preproste glasbe in zvokov, kjer si izberemo tempo glasbe glede na želje, denimo za meditacijo ali lažje uspavanje.

Sorted. Minimalistična, a zmogljiva aplikacija za urejanje dnevnih obveznosti in opravil, od zahtevnih projektov do nakupovalnih seznamov.

Dawn Chorus. Zelo lepa aplikacija, ki je enostavna in prijetna alternativa klasičnemu alarmu, saj nas tu zbudijo zvoki različnih ptic.

Tayasui Doodle Book. Zmogljiva aplikacija za risanje in slikanje, v kateri je zbranih tudi veliko pametnih orodij in izvirnih vzorcev.

Ultralight – Photo Editor. Prilagodljiva aplikacija z veliko funkcijami, spozna se na popravljanje tako fotografij kot videa.

Video Star. Enostavni Video Star je namenjen preprosti izdelavi glasbenih spotov z velikanskim številom filtrov in učinkov.

Jimdo Creator. Aplikacija, s katero si lahko na pametnem telefonu sestavimo spletno stran brez slehernega tehničnega znanja.

Bitcoin – Calculator. Pregleden kalkulator, s katerim lahko izračunamo, koliko zaslužka si lahko obetamo glede na vloženi denar in predvideno gibanje tečajnic.

Blocktracker. Zmogljiva aplikacija za sledenje našim naložbam v kriptovalutah, lahko jo povežemo z različnimi spletnimi borzami za samodejno sledenje.

Skrill. Aplikacija za hitro in enostavno pošiljanje denarja med prijatelji in sorodniki, podpira 40 različnih valut v več kot 200 državah.

Wall of Music. Wall of Music združuje iskanje glasbe s pametnimi priporočili glede na naš okus, poveže se lahko tudi z računom v Apple Music.

Hootsuite. Odlično orodje za vse, ki imajo veliko dela z različnimi profili v družabnih spletnih omrežjih, saj lahko v eni aplikaciji pripravimo objave in spremljamo odgovore iz več omrežij.

Deepsea Farm. Prijetna in nalezljiva igra, v kateri ustvarimo svojo podvodno kmetijo, udomačimo različne podvodne živali in opravljamo dnevne naloge pri razvoju kmetije.

Blocky racing. Zabavna, barvita igra z dirkalniki, sestavljenimi iz kock, ki ob zaletavanju začnejo razpadati, do cilja pa moramo priti vsaj približno v enem kosu.

Silly Sailing. Preprosta igra dirkanja z jadrnicami, kjer moramo čim bolje izkoristiti pravi veter za zmago. S časom odklenemo dodatne, še bolj nenavadne ladje.

Stormbound. Potezna taktična igra boja s prelepo grafiko, v kateri zbiramo karte, ki nam izboljšajo naše bojevnike oziroma ekipo.

CATS: Crash Arena Turbo Stars. Zabavna in samosvoja igra, v kateri sestavimo bojno vozilo iz različnih delov in ga pošljemo v borbeno areno proti drugim igralcem.

DATA Wing. Minimalistična in izredno lepa igra dirkanja, kjer predstavljamo nosilec podatkov, ki jih mora čim hitreje dostaviti na različne konce računalnika.

Desert Golfing. Ena izmed najbolj priljubljenih iger na iOS, nadvse preprosta in minimalistična igra neskončne partije

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji