Objavljeno: 28.5.2019 | Avtor: Jure Forstnerič | Monitor Junij 2019

Najboljše na iPhonu

ATracker PRO Odlična aplikacija, namenjena beleženju našega časa. Opravilo lahko zaženemo z le enim dotikom, seveda pa izvedemo tudi izvoz podatkov.

Project Planning Pro Aplikacija, namenjena organiziranju in vodenju različnih projektov – omogoča tudi prikaz v obliki grafa Gantt.

SimpleMind+ SimpleMind+ se uporablja za izdelavo vizualno preglednih sklopov idej, imenovanih tudi mind map.

AnyList Aplikacija za beleženje receptov in z njimi povezanih seznamov nakupovanja, ki podpira tudi deljenje seznamov prek spleta.

Adobe Capture Zmogljiva aplikacija, ki omogoča, da s kamero telefona zabeležimo vzorce, barve in celo pisave, te pa lahko uporabimo v svojih digitalnih umetninah.

Lumyer Kreativna aplikacija, ki omogoča, da fotografijam in video posnetkom dodamo različne animirane efekte.

Live Memories iOS že kar nekaj časa omogoča izdelavo »živih« fotografij, z Live Memories pa lahko te animirane fotografije sestavljamo v daljše videe.

Weather & Radar Odlična aplikacija nemškega meteorološkega podjetja, ki ponuja odlične vremenske napovedi in živo sliko padavin po vsem svetu.

MOON – Current Moon Phase Preprosta elegantna aplikacija, s katero lahko preverimo lunino fazo, omogoča tudi notifikacije.

iNaturalist Družabno omrežje za ljubitelje narave. Aplikacija pomaga prepoznati živali in rastline, tako samodejno (glede na našo lokacijo in fotografijo) kot ob pomoči strokovnjakov.

Py – Learn to Code Aplikacija za učenje programiranja, med drugim za Swift in Python, pa tudi razvoj aplikacij na iOS, programiranju v Javi in JavaScriptu.

Stylebook Zmogljivi Stylebook je namenjen organizaciji garderobe in sestavljanju vsakodnevnih kombinacij oblačil.

Dobre knjige Slovenska aplikacija za iskanje kakovostne literature. V podatkovno zbirko so vključene tudi slovenske knjižnice, projekt pa sofinancira ministrstvo za kulturo.

Oak – Meditation & Breathing Aplikacija, namenjena predvsem začetnikom v meditaciji, vsebuje več vodenih meditacij in drugih vadb.

Yoga Studio Enostavna aplikacija za učenje Yoge, vključuje tudi video predstavitve različnih dolžin – te lahko shranimo tudi lokalno.

Timberman Nalezljiva arkadna igra, kjer sekamo drevesa, pri tem pa se moramo izogibati nevarnim vejam.

Kingdom Rush Vengance Odlična serija Kingdom Rush se vrača z igro Vengance – gre za igro v žanru postavljanja obrambnih stolpov, že četrto v seriji.

OCO Enostavna, a nalezljiva igra z abstraktno grafiko skakanja po vrtečih se platformah, kjer moramo čim hitreje pobrati vse cekine.

Durango: Wild Lands Spletna večigralska igra raziskovanja in preživetja, kjer smo postavljeni v pradavnino, polno dinozavrov.

Dragons: Rise of Berk Igra, postavljena v priljubljeni svet animiranih filmov in serije How to Train Your Dragon, v kateri gradimo svoje mesto in urimo zmaje.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji