Kyocera-Mita FS-C2126MFP+

Objavljeno: 29.11.2011 | Avtor: Jure Forstnerič | Kategorija: Laserski tiskalniki | Revija: November 2011 | Teme: preizkus, tiskalnik, laser, nenehni testi

Nova Kyocerina naprava, FS-C2126MFP+, je na prvi pogled kar velika, saj meri v vse smeri vsaj pol metra, tehta pa 37 kg. Kljub temu smo imeli na preizkusu že tudi večje naprave, tako da ta po sami velikosti spada v nekakšno sredino pisarniških naprav.

Ponuja vse, kar bi od takega tiskalnika potrebovali. Poleg optičnega branja in kopiranja ima vgrajen tudi faks, za povezavo pa bo prišel najbolj prav omrežni priključek (poleg standardnega USB). Na vrhu je samodejni podajalnik, kamor lahko položimo do 50 listov. Te lahko optično prebere s hitrostjo 35 listov na minuto. Vgrajena je tudi enota za samodejno tiskanje na obe strani, kar je za pisarniški model seveda nuja. Spodnji predal sprejme do 250 listov, a lahko to z dodatnimi predali povečamo vse do 1300 listov. Kot se za tak tiskalnik spodobi, ima najvišjo mesečno zmogljivost 65.000 odtisov.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki