HP Officejet Pro 8100

Objavljeno: 27.2.2012 11:37 | Avtor: Blaž Hafner | Kategorija: Brizgalni tiskalniki | Revija: Februar 2012 | Teme: brizgalnik, tiskalnik, nenehni testi

HP s serijo tiskalnikov Officejet meri na uporabnike v poslovnih okoljih. Predstavlja jo kot pravo alternativo laserskim tiskalnikom. Med njimi je Officejet Pro 8100, ki je naslednik modela 8000. Že na prvi pogled in sploh otip je jasno, da je naprava namenjena več kot le občasnemu tiskanju. To potrjuje tudi največja priporočena mesečna obremenitev (25 tisoč strani). Ob odpiranju tiskalnika in menjavi kartuš ter vstavljanju papirja dobimo zadovoljujoč občutek trdnosti, ki pri številnih brizgalnikih manjka. Poleg tega HP oglašuje do pol nižjo ceno tiskanja barvnih dokumentov v primerjavi z laserskimi tekmeci.

Ohišje je lepo zaobljeno in v celoti odeto v črno bravo. Gre za dokaj veliko napravo, še posebej, ker je to le tiskalnik in ne večnamenski model. Na desni strani je barvni zaslon LCD, ki mu delajo družbo štirje nadzorni gumbi. Privzeto je prikazano stanje kartuš. Kaseta sprejme 250 listov, odlagalnik pa 150. Možno je dokupiti dodatne kasete, ki zmogljivost povečajo na 500. Tiskalnik lahko priklopimo prek vmsenika USB in prek žične ali brezžične omrežne povezave. Edina pomanjkljivost, ki bi jo lahko tu zapisali, je to, da nima bralnika pomnilniških kartic.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki