HP Deskjet 460

Objavljeno: 31.1.2006 23:43 | Avtor: Matjaž Klančar | Kategorija: Brizgalni tiskalniki | Revija: Januar 2006 | Teme: brizgalnik, tiskalnik, nenehni testi

Prenosni tiskalniki gotovo niso tisti del trga, ki bi si obetal hudo rast in od katerega bi se dalo živeti. Kljub temu imajo dovolj kupcev (trgovske potnike npr.), da se jim izdelovalci ne odpovejo, oz. da jih celo redno nadgrajujejo. Med njimi je tudi Hewlett-Packard, ki je svoj model Deskjet 450 nadgradil v Deskjet 460.

Tiskalnika se navzven ne razlikujeta bistveno, popolnoma drugačna pa je nova notranjost. Kot je bilo pričakovati, je HP v novi tiskalnik vgradil novo serijo kartuš, ki so sicer bile, za večje namizne modele, predstavljene že septembra 2004; najprej v modelu Deskjet 6540. Novi prenosni Deskjet 460 uporablja "polprazne" modele kartuš (z oznakama 343 in 388), kar pomeni, da tiskanje ne bo tako poceni kot z večjimi modeli, ki sprejmejo tudi polne kartuše (pa čeprav so te seveda absolutno dražje). Kakovost tiska je odlična in pravzaprav enaka tisti, ki jo zmorejo večji modeli, hitrost pa je vendarle nekaj nižja. Kljub temu tiskalnik lahko označimo za zelo hiter, saj pet strani besedila natisne v nekaj več kot minuti, devet strani poslovnega poročila pa v dveh minutah in pol. Fotografij z njim verjetno ne boste tiskali, pa vendar naj omenimo, da za velikost 10 × 15 cm potrebuje dve minuti in pol (kakovost pa je zelo dobra). No, tiskalniku lahko vendarle vstavimo tudi foto kartušo in ga s tem spremenimo v šestbarvni tiskalnik.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki