Epson Stylus D88

Objavljeno: 28.2.2006 00:40 | Avtor: Matjaž Klančar | Kategorija: Brizgalni tiskalniki | Revija: Februar 2006 | Teme: tiskalnik, brizgalnik, nenehni testi

Epson Stylus D88 je drugi član serije D in trenutno najzmogljivejši v tej seriji. Praktično na las je podoben Epsonu C86 tako po videzu kot po lastnostih. Seveda pa ima D88 novo barvilo DuraBrite Ultra v štirih ločenih kartušah, tako kot njegov brat D68.

Pričakovali smo, da bo hitrost izpisa večja, glede na to, da gre za novo serijo tiskalnikov. Res, da je skoraj za polovico hitrejši od svojega mlajšega brata D68, a to še ne pomeni, da je eden izmed najhitrejših. Še celo malenkost počasnejši je od predhodnega modela C86. Devet strani besedila tako natisne v dveh minutah in štirideset sekund, to pa je za skoraj minuto počasneje, kot zmore najboljši konkurent. V skoraj enakem času natisne tudi barvno fotografijo (najboljši konkurent porabi minuto in pol manj) in se s svojimi zmogljivostmi uvršča nekje na sredino konkurence. Malce moteče je le to, da pri daljšem tiskanju vmes porabi še nekaj časa za čiščenje glave.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki