Dell Latitude E5520

Objavljeno: 20.12.2011 12:50 | Avtor: Blaž Seliškar | Kategorija: Prenosni računalniki | Revija: December 2011 | Teme: preizkus, prenosnik, nenehni testi

Dellova serija prenosnikov Latitude je namenjena poslovni rabi. Preizkušenega prenosnika ne krasijo vzorci ali slike, pokrov je iz brušenega aluminija, enobarven, s strani pa je vidna svetlejša srebrna obloga. Primeren je torej za mizo poslovneža, kjer ne bo kradel pozornosti, temveč rabil svojemu namenu.

Aluminijasto ohišje zaslona deluje kompaktno in dobro izdelano, sam material in površina ne omogočata prelahkega puščanja prstnih odtisov. Tudi ohišje prenosnika drugače deluje kompaktno, zaslon držijo trdno na mestu dobro izdelani tečaji. Sam zaslon sicer prikazuje sliko v ločljivosti 1366 × 768 pik in je osvetljen z LED diodami. Dell je nekatere izvedbe modela E5520 opremil tudi z boljšim zaslonom, ki je sposoben prikazati polno HD ločljivost za tiste najzahtevnejše uporabnike. Osvetlitev preizkušenega modela je dobra, zaslon pa matiran, torej delo v bolj osvetljenih prostorih ali celo na prostem ne bo težava. Sicer pa lahko sliko s prenosnika pošljemo tudi prek VGA ali HDMI priključka.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki