Canon Pixma MX410

Objavljeno: 22.4.2011 | Avtor: Blaž Hafner | Kategorija: Brizgalni tiskalniki | Revija: April 2011 | Teme: preizkus, tiskalnik, brizgalnik, nenehni testi

Februarja je Canon predstavil tri nove večfunkcijske naprave, ki zamenjujejo modele Pixma MX350, MX340 in MX320 ter merijo predvsem na uporabo v domačih pisarnah ali drugod, kjer so obremenitve in zahteve manjše. Vstopni model nove serije z oznako MX360 smo prav tako preizkusili v tej številki, MX410 pa je stopničko višje.

Ohišje je odeto v gladko črno plastiko, ki daje resen videz, a je obenem pravi magnet za prstne odtise. Zasnova je praktično enaka kot pri cenejšem modelu, kar pomeni, da je kontrolna plošča z majhnim LCD zaslonom na prednji strani pokrova bralnika, na njegovem vrhu pa najdemo avtomatski podajalnik in pod njim odlagalnik za prebrane dokumente. Edini vir papirja je zopet le večnamenski podajalnik za sto listov, kar lahko hitro postane premalo, če od tiskalnika zahtevamo preveč. Tiskanje na obe strani je mogoče le ob ročnem obračanju, izostal pa je tudi bralnik pomnilniških kartic. MX410 se za to delno odkupi s podporo brezžični omrežni povezavi, ki je MX360 nima.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki